Werkvoorbereider (MBO+/40 uur)
Kamphorst
Vianen, Utrecht, Nederland
2 dagen geleden

Als Werkvoorbereider bewerk jij tekeningen in Autocad en heb jij oog voor detail. Je hebt affiniteit met verspanende technieken.

Als Werkvoorbereider bewerk jij tekeningen in Autocad en heb jij oog voor detail. Je hebt affiniteit met verspanende technieken.

Binnen deze functie werk je met Autocad en weet je tekeningen te bewerken zodat het product gemaakt kan worden. Er komen opdrachten bij je binnen en aan jou de taak om deze opdracht om te zetten in de juiste productieorders.

Om het product compleet je maken is het van belang dat de juiste onderdelen op voorraad zijn. Jij bent hier verantwoordelijk voor en verzendt het product wanneer het af is.

Een enkele keer kan het voorkomen dat je moet helpen in de productie.

Wat we verwachten van jou is dat je minimaal een MBO+ / HBO niveau hebt. Je bent zeer accuraat, kan goed zelfstandig werken. Hiernaast :

 • heb je ervaring met een tekenpakket (Autocad is een pré);
 • heb je ervaring met verspanende technieken (draaien, frezen);
 • ben je in het bezit van een rijbewijs;
 • ga je gemakkelijk om met computers;
 • ben je organisatorisch sterk.
 • Als Werkvoorbereider maak je deel uit van een klein, enthousiast en collegiaal team. Salarisschaal voor deze functie is € 2.

  800 - € 3.200,- op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van opleiding en werkervaring.

  Dit technische bedrijf levert voor elke klant een uniek product. Ze maken deelproducten en het bedrijf heeft ongeveer 10 medewerkers.

  Trefwoorden : technisch, Werkvoorbereider, productie, delproduct, MBO+, HBO, Vianen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier