Commercieel Medewerker Binnendienst
Bouwmaat
Zoetermeer, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker (Binnendienst) zie je overal kansen voor onze klant. Je kent de projecten van onze klanten, weet wat zij nodig hebben en brengt het beste aanbod van producten en services samen in een offerte.

Als Commercieel Medewerker (Binnendienst) staat de klantrelatie voor jou centraal :

 • Je gaat met klanten in gesprek, vraagt naar hun bouwprojecten en vertelt hen over de producten, services en voordelen die Bouwmaat biedt.
 • Je bent dè expert in onze vestiging op het gebied van verkoop
 • Je achterhaalt actief de behoefte van onze klanten om daar een passend aanbod voor te maken
 • Je zorgt voor een correcte en bijgewerkte klantenadministratie in het CRM
 • Daarnaast bespreek je met het verkoopteam de actieproducten en de presentatie hiervan in de vestiging. Je maakt verkooprapportages om jouw collega’s uit het verkoopteam op de hoogte te brengen van jouw leads en je deelt je inzichten met de Manager Verkoop en Vestiging.

  Jouw vestiging

  Bij Bouwmaat zijn we de steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw : professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt.

  Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met professioneel advies en met een breed assortiment producten.

  Het verkoopteam bestaat uit twee verkoopadviseurs en wordt ondersteund door de collega’s op de vestiging. Je werkt nauw samen met de Manager Verkoop en Vestiging, die ook verantwoordelijk is voor het verkoopteam.

  Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

  Bij Bouwmaat kom je terecht in een ambitieus en professioneel team. Betrokkenheid en collegialiteit vinden we belangrijk, want daarmee maken we buiten èn binnen het verschil.

  Daarom investeren wij in jouw groei en ontwikkeling. Door ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen, maar ook door jou de ruimte te geven om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen.

  En daarom zeggen wij : Je bouwt meer op bij Bouwmaat. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin :

 • Een salaris tussen de € en bruto 40 uur
 • Een functie voor 40 uur per week met een bonus op basis van persoonlijke prestaties en die van de vestiging
 • Een telefoon van de zaak
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • Tot 20% korting op het assortiment
 • Wat breng je mee?

  Je legt gemakkelijk contact, bent enthousiast en voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Je hebt al commerciële ervaring opgedaan binnen de B2B en bent in het bezit van een mbo diploma in een commerciële richting.

  Ben je ook bouwkundig onderlegd? Dan is dat een pré, maar zeker geen eis. Wel vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze producten en services.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier