Expeditie medewerker/ster
ActiefWerkt!
ZEEWOLDE
3 dagen geleden
source : Vacant

Hou jij je graag bezig met logistieke processen? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je graag werken in een dynamische werkomgeving bij een groeiend bedrijf?

Dan is deze functie als Expeditie Medewerker echt iets voor jou!

Je komt te werken bij toonaangevend bedrijf op het gebied van kunststofrecycling in Zeewolde waarbij je de verantwoordelijkheid draagt voor het uitvoeren van logistieke werkzaamheden zoals het laden en lossen van materialen.

Hierbij overleg je met collega’s over het proces en ondersteun je met diverse werkzaamheden zoals het schoonmaken van het terrein.

Functieeisen

 • Je hebt ervaring op de heftruck
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je spreekt en begrijpt goed Nederlands
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden jou een uitdagende functie bij een mooi bedrijf voor de langere termijn! Je werkt in dagdiensten en bent daardoor de avonden altijd lekker vrij.

  Als Expeditie Medewerker voor onze opdrachtgever verdien je een goed salaris en kom je te werken bij een leuk, collegiaal bedrijf.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier