Operator Janssen vaccin
Randstad
LEIDEN, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Vaccines Launch Facility (VLF) gevestigd in Leiden is een moderne vaccinfabriek. Er worden vaccins geproduceerd tegen infectieziekten, niet alleen COVID-19, maar ook andere ziekten zoals HIV en RSV.

De VLF is ontworpen om vaccins op een schaal van 1000 liter te vervaardigen.

wat bieden wij jou

 • Een vast contract via Johnson & Johnson
 • Ploegendienst toeslag van 26,19%
 • Salaris tussen €2477 en €3700 bruto per maand
 • 36 vakantiedagen per jaar
 • Werken in een ultra moderne omgeving
 • 37-urige werkweek
 • wie ben jij

  Om als operator te kunnen functioneren heb je een afgeronde MLO 4 / HLO opleiding in de richting biotechnologie, biochemie, biologie, procestechnologie of vergelijkbaar nodig.

  Je bent instaat om zelfstandig en nauwkeurig werken en heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en het Engels.

  Ook ben je bereid om in een 16 / 7 shift te werken. Dit betekent dat je overdag, middag, avond en in het weekend gaat werken.

  wat ga je doen

  Als operator ben jij op de afdeling, Upstream Processing of Downstream Processing, verantwoordelijk voor het productieproces.

  Denk hierbij aan het ontdekken van abnormaliteiten, documentatie, onderhouden van machines, uitvoeren van controles en ondersteunende activiteiten, voorbereiding en bioreactor opbouw.

  Tevens ben je verantwoordelijk voor o.a. celculturen, virusculturen, purificatie processen, formulatie en in-process testen.

  waar ga je werken

  De afdeling Operations speelt een centrale rol binnen de VLF en is verantwoordelijk voor de tijdige levering van de geplande batches.

  De batches moeten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en de veiligheids- en complianceregels die van toepassing zijn op het productieproces van een vaccin.

  sollicitatie

 • Na ontvangst van jouw sollicitatie, hoor je binnen 24 uur van ons.
 • Indien wij jou op basis van je cv en motivatie geschikt vinden, bellen we jou voor een telefonisch selectiegesprek
 • Wij vragen jou om twee referenties, zorg ervoor dat de contactgegevens al in bezit zijn.
 • Indien de uitkomst van het selectiegesprek en de referenties positief zijn, stellen wij je voor bij Janssen Biologics.
 • Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier