BBL leerling Teelt & Techniek
Het Groen Werkt
Haaren, NL
5 dagen geleden

Vacatures

 • weneedbootstrap float : left !important;
 • Bij Het Groen Werkt helpen we je om je carrière in het groen zo goed mogelijk te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap, Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf.

  BBL leerling Teelt & Techniek (Haaren)

  Haaren 12-11-2019

  Hou je van afwisselend werk in een leuk team? Werk je graag zowel binnen als buiten, ben je niet bang om vieze handen te krijgen en weet je van aanpakken?

  Solliciteer dan op de vacature BBL leerling Teelt & Techniek in Haaren!

  Functieomschrijving

  Wij zoeken iemand die een werken en leren traject wil volgen. Er wordt je een mooie plek geboden, in een gezellig team waar je op een ruim 40 hectare tellende kwekerij met een ruim assortiment aan plantensoorten de kneepjes van het vak kunt leren.

  Functie eisen

 • Praktisch inzicht en een goede motivatie. Geen 09.00 - 17.00 mentaliteit
 • Enige affiniteit met de agrarische sector
 • Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Je kunt omgaan met machines en tractoren. Rijbewijs T / B is gewenst
 • Je bent gestart of wilt starten met een MBO-opleiding in de groene- of agrarische sector en wil graag de combinatie maken tussen werken en leren
 • Arbeidsvoorwaarden

  Er wordt een contract aangeboden voor 32 uur per week, verdeeld over 4 dagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier