Uitvoerder
HABENU-VD KREEKE
Huib van de Kreekeweg 5 Nuth
1 dag geleden

Verantwoordelijkheid Is verantwoordelijk voor kwalitatieve en kwantitatieve inzet van de beschikbare medewerkers en onderaannemers, de juiste werkmethoden en juist gebruik van het materieel.

Is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van een deel van een project of voert zelfstandig een project uit volgens bestek en tekeningen binnen het budget en het tijdschema.

Signaleert tijdig als de planning en de werkbegroting niet gehaald worden.Is verantwoordelijk voor het signaleren en melden van meer- en minderwerkIs verantwoordelijk voor het maken van de 4-6 wekenHij is verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid op de hem toegewezen projecten.

Hij wordt hierin ondersteund door de bedrijfsveiligheidsdeskundige.Is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de werkplek, is eerste aanspreekpunt op de werken en zorgt voor de toegangscontrole.

Is verantwoordelijk voor de controle op de hoeveelheid en kwaliteit van de leveranties en verrichte diensten van derden. Taken Regelt tijdig het materieel, materialen en / of diensten volgens de inkooplijst en controleert de geleverde materialen en / of diensten.

Houdt toezicht en geeft leiding aan een groep medewerkers, uitzendkrachten, onderaannemers en leveranciers.Houdt dagelijks (kort) overleg met een groep medewerkers,uitzendkrachten en onderaannmers.

overplanning v.d. dag en veiligheid).Houdt toezicht op veiligheid, de arbeidsomstandigheden, het beoogde kwaliteitsniveau, de werkkosten en de planning.

Doet de werkadministratie, zoals het ingeven van dagrapporten in het orderadministratie systeem. Vult schadeformulieren in, lijsten klein materieel, ongevalformulieren en incidentmeldingen, MTV’s,veiligheidsrondes en houdt toolboxmeetingsWerkt in een team nauw samen met de werkvoorbereiding en adviseert deze inzake planning, bouwplaatsinrichting en inzet materieel en mensen.

Werkt conform de geldende procedures van ISOhandboek evenals volgens de regels uit het arbo-beleidsplan.Houdt alle kwaliteitsgegevens bij volgens de procedure Inspectie.

Woont bouwvergaderingen bij en onderhoudt contacten met de opdrachtgever.Meldt meerwerken / minderwerken aan de werkvoorbereiding via het systeem van dagrapportage.

Verwerkt tijdig uren en bonnen in centraal ERP-pakket (Metacom)Zorgt voor een efficiënte inzet van (huur) materieel en voor de goede behandeling van dit materieel.

Maakt 4-6-wekenplanning.Toezicht houden op milieuvoorschriften Opleiding en / of ervaring opleiding MBO of Bachelor of Ingenieur bouwdiploma VCA-VOL Moet op de hoogte zijn van : bouwmaterialenmarkt.

ontwikkelingen in zijn vakgebied.Geldende wet- en regelgeving.Planningstechnieken. Dient de Nederlandse taal te beheersen in woord en geschrift.

Plaats in de organisatie Staat onder leiding van de projectleider / klantcoördinator. Competenties CreativiteitFlexibiliteitKlantgerichtheidSamenwerkenResultaat- en kwaliteitsgerichtPlannen / organiseren Contacteer ons Voor deze vacature kunt u contact opnemen met de manager van Vastgoedservice : René Lerschen : +31 (0) 455 242 400 Solliciteer nu

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier