Radiologisch laborant
HagaZiekenhuis van Den Haag
Den Haag, Zuid Holland
13 uur geleden

Functieomschrijving

Hoe ziet je werk eruit?

Als radiologisch laborant in het HagaZiekenhuis voer je allerlei verschillende radiologische en eventueel nucleaire onderzoeken uit.

Er zijn meerdere modaliteiten waar we werken met een gespecialiseerd team, zoals MRI, mammografie en interventie. Het HagaZiekenhuis is een van de neuro vasculaire interventiecentra in de regio.

Als (interventie) laborant kan je dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan een goed klinisch herstel van patiënten met bijvoorbeeld een acute beroerte.

Je bent betrokken bij het eerste onderzoek met de CT-scan tot en met de behandeling in de interventiekamers. Daar wordt het stolsel uit de slagader in de hersenen verwijderd via intra-arteriële trombectomie.

Het feit dat het HagaZiekenhuis een druk bezochte SEH heeft waarbij de kinder-SEH, ten aanzien van acute hulp, een regiofunctie vervult maakt dat het werk bij ons op de afdeling zeer dynamisch is en geen dag hetzelfde.

Bijzonder aan jouw baan als radiologisch laborant is dat je volwassenen behandelt en ook onze kleinere patiëntjes in het .

Dit betekent afwisseling in patiënten en werkomgeving, maar ook flexibiliteit, dat maakt ons werk juist leuk!

Onze collega Daan London vertelt in hoe zijn werk als radiologisch laborant in het HagaZiekenhuis er in deze tijd uit ziet.

Innovatie

Het Radiologisch Centrum bruist en is volop in ontwikkeling. Door ons partnership met Siemens werk je altijd met de nieuwste, state-of-the-art apparatuur.

En dat niet alleen, we worden door Siemens ook (bij)geschoold om met deze apparatuur te kunnen werken. We beschikken over alle moderne onderzoekstechnieken.

De afdeling Nucleaire geneeskunde is volledig geïntegreerd binnen het Radiologisch Centrum. We voeren specialistische onderzoeken uit op alle modaliteiten.

Zoals cardiologische onderzoeken op de CT, MRI en Nucleair geneeskunde, IAT’s op de interventie en stereotactische biopten op de mammografie.

In 2020 zijn de bucky kamers vervangen en is er een nieuw stuk aan onze afdeling toegevoegd, waar een nieuwe MRI scan is gekomen en een mammografie unit.

Voor 2021 lopen er ook projecten, zoals de vervanging van het PACS.

Goede samenwerking

Onze afdelingen Radiologie en Nucleaire geneeskunde zijn fysiek geïntegreerd, waardoor wij op een efficiënte manier kunnen samenwerken.

Dit maakt dat jij zowel op de Radiologie en Nucleaire geneeskunde kan komen te werken. Binnen ons centrum werken radiologen (ook uit het LangeLand Ziekenhuis) en fellows.

Ook leiden wij arts-assistenten op en werken & leren er MBRT-leerlingen en stagiaires die onder andere door jou begeleid worden.

Teamwork! Wij hebben een van de grotere Radiologie afdelingen in het land, dus werk je graag in een groot team met veel gezellige en professionele collega’s? Dan is dit je kans!

Het HagaZiekenhuis biedt topklinische, topreferente en basiszorg aan inwoners van Den Haag en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners.

Patiëntvriendelijkheid staat bij ons steeds voorop. We staan voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis.

We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren. In ons ziekenhuis werken ruim 3.

500 medewerkers, waarvan 1.500 verpleegkundigen en ruim 320 medisch specialisten. Het HagaZiekenhuis is een erkend topklinisch opleidingsziekenhuis voor 25 specialismen.

We leiden continue toekomstige artsen en verpleegkundigen op.

Het Juliana Kinderziekenhuis is onderdeel van het HagaZiekenhuis en heeft een Spoedeisende Hulp speciaal voor kinderen.

Profiel

Dit verwachten we van jou

 • Naast een gezonde dosis enthousiasme en passie voor het vak zijn er nog een aantal zaken die wij belangrijk vinden;
 • Je hebt de bevoegdheid van radiologisch laborant of bent in het bezit van het diploma MBRT. Zit je in het laatste jaar van de opleiding en wil je alvast ervaring op doen?
 • Ook dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren.

 • Met jou schakelen is altijd fijn, je denkt mee, bent vindingrijk en vind het geen probleem om een stap extra te zetten.
 • Natuurlijke nieuwsgierigheid, je wilt altijd blijven leren.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, iedereen wordt blij als jij binnenkomt.
 • Je hebt kennis van continu verbeteren met Lean of de nieuwsgierigheid om je dit eigen te maken.
 • Jouw hart gaat sneller kloppen van dynamiek en actie en dat straal je uit.
 • Heb je een goed idee? Neem het initiatief, want als onderdeel van ons team krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Hier kun je op rekenen

 • Een dienstverband tussen de 24 en 36 uur. Wanneer je nog student bent willen we samen met jou kijken naar een passend aantal uren naast jouw studie.
 • Op basis van ervaring word je ingeschaald in met een maximum salaris van € 3.664,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Ben je nog niet gediplomeerd dan ontvang je een (3e of 4e jaar).

 • Samen met jou kijken we naar de mogelijkheid om je meteen een vast contract aan te bieden (dit is o.a. afhankelijk van de ervaring die je met je meebrengt).
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Naast 8,33% vakantietoeslag ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Het HagaZiekenhuis is goed bereikbaar, bus- / tramhalte Leyenburg ligt voor de deur. Je ov-kosten worden tot 50% vergoed en je kunt voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen.
 • Wil je als radiologisch laborant graag in het HagaZiekenhuis komen werken, maar is huisvesting een probleem? Als toekomstig medewerker kom je in aanmerking voor de bijzondere beloningsmaatregel RegioRandstad-toeslag! Een tijdelijke toeslag die het HagaZiekenhuis toekent ter vergoeding van de huurlasten van de toekomstige medewerker.
 • Naast uitstekende volgens de hebben we interessante extra’s te bieden. Met het platform HagaBeweegt ondersteunen we je vitaliteit, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

  En voor maar € 8,- netto per maand sport je onbeperkt in onze eigen fitnessruimte, inclusief groepslessen. Daarnaast krijg je via CultuurWerkt! aantrekkelijke kortingen op voorstellingen en tentoonstellingen door het hele land.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier