Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling Bouw
WR.nl Solliciteren
Waalre, Noord-Brabant, Nederland
6 uur geleden

Wie wordt jouw werkgever? : WR zoekt voor een vaste medewerker voor de volgende werkgever, je treedt gelijk in dienst bij deze werkgever :

 • Deze werkgever is een vastgoed consultancy bureau.
 • Ben jij een projectleider ruimtelijke ontwikkeling?
 • Heb je ervaring in ruimtelijke planontwikkeling?
 • Vaste baan : Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling Bouw Planologie 4.000 - 5.500 Projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling

  Zij bieden inzicht en advies in elke fase van het vastgoedontwikkelingstraject binnen de woning- en utiliteitsbouw, zorg, werken en onderwijs.

  Het team gelooft in verantwoordelijkheid nemen, samen succesvol zijn, wederkerigheid en multidisciplinaire zelfontwikkeling.

  Daarmee maken wij het verschil. Wij geloven in het motto delen is vermenigvuldigen’. Door onze kennis en netwerken te delen zijn zij van uitzonderlijke toegevoegde waarde voor deze opdrachtgevers.

  Zij weten inmiddels dat het ook anders kan.

  Wat ga je precies doen? :

  Voor de vacature als Projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling Waalre Planologie ga je het volgende doen :

  Je gaat als projectmanager aan de slag met de één of meerdere (ontwikkel)projecten of je wordt ingezet als assistent-projectmanager voor de complexe projecten die onder leiding van een senior projectmanager worden uitgevoerd.

  Je werkt samen met verschillende overheden en marktpartijen en verzorgt gedegen participatie. Je bent sterk verbindend en beschik je over flexibiliteit en inlevingsvermogen.

  Je creëert draagvlak bij stakeholders en een gezamenlijke focus en bovenal gedeelde ambities. Je gelooft in wederkerigheid en beschikt over een gezonde dosis flair en je schroomt niet om in de bekende spiegel te kijken.

  Ter versterking van het team zijn zij op zoek naar een gemotiveerde Projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling, die past in deze rol.

  Functie-eisen :

 • Je beschikt over een hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld planologie, (economische) geografie, ruimtelijke ontwikkeling of een ruimtelijk-juridische richting;
 • Je stuurt zelfstandig projecten aan of werkt als assistent-projectmanager met een senior-projectmanager;
 • Je bent positief ingesteld, flexibel, klant- en resultaatgericht;
 • Net als wij, ontarm je de uitgangspunten samenwerken en vertrouwen;
 • Je voelt je als een vis in het water in een politiek-bestuurlijke omgeving;
 • Je valt op doordat je gedreven, proactief, leergierig en nieuwsgierig bent;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving van Waalre, Helmond, Weert, Eersel en Tilburg.
 • Je weet wat er nodig is om complexe ruimtelijke opgaven tot ontwikkeling te krijgen en zet daar vol op in. Je hebt dan ook bij voorkeur al enkele jaren ervaring in ruimtelijke planontwikkeling.

  Met jouw doortastendheid, kennis en overtuigingskracht boek je de gevraagde resultaten. Je kent de belangen in ruimtelijke ontwikkelingen en kunt daar onderbouwde afwegingen in maken.

  Vanuit jouw talenten beweeg je je op natuurlijke wijze in de bestuurlijk-politieke en maatschappelijke omgeving. Je adviseert helder en eenduidig en durft tegenkracht te geven.

  Wat je van deze werkgever uit Waalre kunt verwachten :

  Deze werkgever zoekt iemand voor de lange termijn. Deze werkgever heeft een goede sfeer. Daarom investeren zij ook in hun medewerkers.

  Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij biedt deze werkgever uitgebreide studiemogelijkheden. Over het salaris gesproken.

  De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou.

  Reageer daarom snel. WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 4.000 tot Euro 5.500. Dit is per maand, o.

  b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Solliciteer direct! :

  We noemen graag nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan Projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling Calculator, Uitvoerder of Projectmanager.

  Ook Projectleider, Werkvoorbereider of Tekenaar zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo tref je ook BIM Engineer, Technisch Tekenaar en Planvoorbereider in dit werkterrein.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier