Consultant PAYROLL/HRM
Mercash bv
Hoorn, NL
1 dag geleden

Profiel

Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met ICT, HRM-, salaris- en personeelssystemen. Je bent tenslotte al een ervaren consultant (of het is jouw ambitie om dit te worden).

Waarschijnlijk heb je implementatie- en / of salarisadministratie-ervaring met Exact, Unit4, ADP, Raet, Loket, Mercash, AFAS en / of Nmbrs.

Dus je weet ook hoe je een implementatie-project opstart (of je bent in staat om dit middels opleiding te leren) en tot een goed einde brengt.

Aangezien de functie van salarisconsultant veelzijdig is, ben en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van recht, CAO, fiscaliteit en andersoortige wetgeving.

Dit alles vraagt tenminste dat je kunt denken en werken op HBO-niveau.

Je ziet ontwikkelingen in de markt, je hebt een mening en weet dit te vertalen in slimme voorstellen. Zo draag ook jij bij in de succesvolle uitbouw van de dienstverlening.

Dit bieden we

Een functie met een grote mate van zelfstandigheid. Hoewel je veelal als consultant solistisch opereert, ben je onderdeel van een team.

Het is een functie die je vooral zelf inricht en waarbij jij verantwoordelijk bent voor je eigen ontplooiing. Afhankelijk van jouw ambitie kan je op deelterreinen taken naar je toe trekken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier