Productie medewerker Aluminium FT
Vitae Works Personeelsdiensten
Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Je dagelijkse werkzaamheden zullen er als volgt ongeveer uit zien. Je kan zelfstandig zagen, bewerken, monteren en produceren van aluminium producten.

Je maakt aan de hand van tekeningen de mooiste producten. Jij zorgt ervoor dat de monteur hun werk tot in de puntjes goed kan uit voeren.

Hierin in is een zeker nauwkeurigheid en inzicht zeer belangrijk. Daarnaast begeleid je het hele productie proces. Geeft je het een voldoening als je weer een project tot een succes hebt gemaakt.

Wellicht is deze vacature dan wel iets voor jou. Samen met je collega's uiteraard, want pas met het hele team kan je ervoor zorgen dat de klant tevreden is.

Salarisomschrijving

Een afwisselende baan met een marktconform salaris van minimaal €2000 - € 2800 bruto per maand op fulltime basis. Een reiskostenvergoeding conform reiskosten regeling van de opdrachtgever, de vergoeding is afhankelijk van de reisafstand in kilometers en aantal werkdagen per week.

Je bouwt reserveringen en 8,33% vakantiegeld op over je verdiende salaris. Een gratis wisselend aanbod aan opleidingen & workshops.

Collectiviteit kortingen bij verschillende verzekeringen.

Vaardigheden

Voor deze functie is het van belang dat je : MBO niveau hebt of 5 jaar werkervaring in het vak

 • Je kan tekening lezen en deze vertalen naar de werkvloer
 • Je bent zelfstandig en je ziet werk liggen
 • Nauwkeurig
 • Technisch inzicht en werkervaring hebt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier