Assistant controller
Randstad
'S-HERTOGENBOSCH, NL
6 dagen geleden

Vast 32-40 uur Den Bosch

Ben jij graag actief in een internationale organisatie waar je continu wordt uitgedaagd en je maximaal kan door ontwikkelen?

Wil je graag werken in een professionele omgeving waar je impact kan hebben, heel veel kan leren en voor de lange termijn gaat werken? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever in Den Bosch is een holding die, doormiddel van ondersteuning en kapitaalallocatie, streeft naar groei en waarde creatie van haar werkmaatschappijen wereldwijd.

De hele groep biedt wereldwijd werk aan meer dan 6000 mensen verdeeld over acht werkmaatschappijen. Deze bedrijven zijn actief in de energie sector of de materiaal technologie sector.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen een uniek bedrijf dat sterk groeiend is en waar je wordt gestimuleerd om te leren. Er wordt veel van jou verwacht als leergierig persoon en er zijn dan ook volop mogelijkheden om door te ontwikkelen.

Initiatief nemen wordt gewaardeerd en je verantwoordelijkheden zullen toe nemen. Op het kantoor in den Bosch werken 25 professionals verdeeld over twee grotere teams : finance en business development, en 3 kleinere teams : legal, human capital, en support.

Regelmatig wordt er door de collega’s samen geluncht.

De functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een assistant controller die ondersteuning zal bieden aan een van de controllers binnen het gehele financiële proces.

Het is een nieuwe functie die is ontstaan door de groei van de organisatie. Het is een zeer diverse functie waarbij je vooral zal helpen bij de boekhouding van de verschillende entiteiten.

Hierbij valt te denken aan journaalposten opstellen, voorbereiden van jaarrekeningen, assisteren bij maandafsluitingen en het opstellen van rapportages.

Ook zal je op termijn mee helpen met het opstellen van de BTW aangiftes.

Verder zal je meehelpen met de financiële administratie binnen de organisatie waaronder het inboeken en verwerken van facturen.

Veel van het werk zal in het Engels zijn en ook het contact met jouw (internationale) collega’s is vaak in het Engels. Het is een functie waarbij ze bij voorkeur iemand zoeken voor 40 uur, echter is 32 uur ook bespreekbaar

Wanneer ben je de ideale kandidaat

Je bent een professional met een groot verantwoordelijkheid gevoel die graag wil leren en altijd het beste uit zichzelf wil halen.

Verder ben je transparant, integer en sta je open voor feedback. Je kunt goed zelfstandig werken, bent zeer accuraat en gedreven om een verschil te gaan maken.

Verder spreek je uitstekend Engels en heb je al ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van het voorbereiden van BTW aangiftes is een pré.

Microsoft Office ken je als geen ander en wanneer je ervaring hebt met Exact is dit zeker een voordeel.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een ontzettend steile leercurve, ontvang je een salaris op basis van jouw kennis en ervaring. Daarbij wordt jouw eigen indicatie als uitgangspunt gehanteerd.

In overleg kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding. Ze zoeken echt iemand voor de lange termijn waarbij je bij goed functioneren uiteindelijk een vast contract aangeboden krijgt.

Interesse?

Ben jij de kandidaat die we zoeken en ben je klaar om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan via onze solliciatiebutton en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jake van der Ven door te bellen, of te e-mailen naar : 040-2606320, jake.

van.der.ven nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Ven, Jake van der

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier