Commercieel Adviseur Wegbouwkunde
Sweco NL
Zwolle, Netherlands
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij er aan toe om met jouw vakkennis en leiderschap een volgende stap te maken in je carrière? Heb jij de ambitie om samen met ons jouw bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de kwaliteit van de Nederlandse wegen?

Reageer dan snel en neem contact met mij op!

Berrie Veenhof

Teammanager Assetmanagement Wegenbouwkunde

Functieomschrijving

De afdeling Assetmanagement & Monitoring verzorgt wegbouwkundige en milieukundige adviezen voor de aanleg en onderhoud van wegverhardingen.

Daarnaast voert deze afdeling onderzoeken uit naar de toestand van verhardingen, stelt beleids-, beheer-, en onderhoudsplannen op voor wegen, voert inspecties en inventarisaties uit van wegen en verzorgt de kwaliteitszorg bij de uitvoering van wegenbouwprojecten.

Ook het monitoren en verzamelen van grootschalige data is een onderdeel van deze afdeling.

Onze opdrachtgevers zijn vooral gemeenten, waterschappen, provincies en Rijkswaterstaat.

Wij beschikken over specialistische kennis en zijn sterk klant- en toekomstgericht.

Wij zijn een afdeling in ontwikkeling en opereren vanuit drie locaties (De Bilt, Eindhoven en Groningen). Ter ondersteuning van onze werkzaamheden maken wij gebruik van specialistische software en beschikken wij over twee wegenbouwlaboratoria.

Ons uitgangspunt is dat de medewerkers in het team zo breed mogelijk inzetbaar zijn. Daarom is het noodzakelijk veel met je collega’s in projecten te sparren en de samenhang in assetmanagement te herkennen om zo onze klanten volledig te kunnen ontzorgen.

De afdeling Assetmanagement & Monitoring is volop in beweging. Op het gebied van wegbouwkunde zijn we bezig met de ontwikkeling van nieuwe diensten, al dan niet gekoppeld aan het beheerprogramma Obsurv.

Circulariteit, duurzaamheid, klimaatadaptatie en digitalisering zijn belangrijke ontwikkelthema’s. Het uitbreiden van de hoeveelheid projecten die we uit kunnen voeren met onze bestaande en nieuwe diensten is de volgende stap.

Als Commercieel Adviseur Wegenbouwkunde ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verwerven en uitvoeren van nieuwe uitdagende projecten, vanuit je eigen netwerk of via een aanbesteding.

Daarnaast heb je een belangrijke rol bij het opleiden van onze junior collega’s. Voortdurende ontwikkeling van producten en diensten is voor ons van levensbelang.

Met jouw kennis van de markt weet je zowel klanten als collega’s te inspireren voor vernieuwingen in ons werk.

Jouw werkterrein is Nederland met als standplaats ons kantoor De Bilt, Eindhoven, Zwolle of Groningen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij hét grootste ingenieursadviesbureau van Europa? Reageer dan nu en we maken graag kennis met je!

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde hbo-of wo-opleiding zoals Civiele Techniek en minimaal 5 10 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent innovatief en ondernemend, hebt een helikopterview, en bent sterk klant- en resultaatgericht;
 • Je bent commercieel sterk en beschikt al over een eigen netwerk in de wegbouwkunde;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Berrie Veenhof, Teammanager Assetmanagement Wegenbouwkunde, telefoon +31 6 22480515 of via berrie.

  veenhof sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole van Boxtel, interim corporate recruiter, bereikbaar op + 31 6 20 95 51 99 of via nicole.vanboxtel sweco.nl .

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten voorgesteld door bureaus worden niet in behandeling genomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier