Clinical Software Developer (DevOps)
AcademicTransfer
Utrecht, Netherlands
4 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wij zijn op zoek naar een software developer die zich inzet voor de implementatie van innovatieve oplossingen in een klinische omgeving, waarbij we gebruik maken van een geïntegreerde DevOps-aanpak.

De afdeling radiotherapie van het Antoni van Leeuwenhoek is op zoek naar een uitbreiding van het team clinical software developers.

Dit team, momenteel bestaand uit 3 developers en een teamleider, houdt zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, testen en onderhouden van een breed scala aan applicaties en services die gebruikt worden in het klinische proces van de afdeling radiotherapie.

Dit omvat projecten op het gebied van onder andere medische beeldbewerking, dataprocessing, machine learning, signaalverwerking en automatisering.

Naast het ontwikkelen van software ben je mede verantwoordelijk voor het uitdenken en uitwerken van een software-architectuur die past bij de ambities van de afdeling.

De clinical developers werken nauw samen met andere teams binnen de afdeling klinische fysica en de fysica-research. Het totale ICT-team op de afdeling bestaat naast de clinical developers uit systeembeheerders, functioneel beheerders, een informatiemanager, een architect, een medisch informaticus en twee klinisch fysici.

De afdeling heeft een lange geschiedenis van het ontwikkelen van innovatieve software en het opzetten en onderhouden van een complexe ICT infrastructuur.

Momenteel staan we voor de uitdaging om de transitie te maken naar een hechte samenwerking tussen de developers en systeembeheerders (DevOps), waarbij gebruik gemaakt wordt van agile / scrum-methodes.

Ook wordt steeds meer gekeken naar de mogelijkheden om cloud-toepassingen in te zetten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier