Interim QA (SKAL) Specialist - FOOD
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Zuid-Holland
3 dagen geleden

Voor een organisatie die zich richt op het ontwikkelen en verkopen van plantaardige producten ben ik op zoek naar een Interim QA Specialist.

Heb jij ervaring met audits en ben jij op de hoogte van de laatste wetgevingen omtrent SKAL of een soortgelijk biologisch certificaat?

Dan kom ik graag in contact.Het betreft een lokaal voedingsmiddelenbedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteitsprocedures.

Zo kom je terecht in een uiterst professionele werkomgeving. Dit gespecialiseerd Food bedrijf is echt op zoek naar een specialist die hun verzekerd van gecertificeerde productie.

VerantwoordelijkhedenKwaliteitswaarborging / -inspectiesVerwerken van interne auditsSKAL verantwoordelijkUitvoeren van analyses en rapportagesHet beheren en optimaliseren van het interne kwaliteitszorgsysteemHBO diploma levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar3+ jaar werkervaring met SKAL of andere biologische certificeringenBekend met IFS en BRC2200024-

40 uur, voor 6 maandenVanaf 7-10-2019BBBH61586 156697434816601

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier