BIM 3-D Modelleur
Moteq
Utrecht
12 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Je eigen werkzaamheden zijn zeer divers; je bedenkt technische oplossingen, verzorgt de informatie voor inkoop, vertaalt de eisen en ambities van het project naar het (virtuele) gebouw, voert regie over de onderaannemers en draagt bij aan de meest effectieve en efficiënte werkmethode.

Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op de bouw tot in de puntjes zijn voorbereid en dat de (deel)planningen worden behaald, je stemt je werkzaamheden en voortgang frequent af met de projectleider en het uitvoeringsteam en je bent de schakel tussen deze stakeholders.

Om de ontwikkelingen in je vakgebied bij te houden en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, biedt je de mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen.

De werkzaamheden van een BIM modelleur Projecten zijn veelomvattend en project gerelateerd, waardoor ze nooit hetzelfde zijn.

Door de omvang en complexiteit van de projecten waarvoor je werkt, is je verantwoordelijkheidsgebied groter dan die van een projectleider in een kleinere organisatie.

Kortom; een uitdagende functie voor mannen en vrouwen met ambitie die het aandurven om op triple A projecten hun stempel te drukken.

Ben jij de kandidaat?

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde Hbo-opleiding Bouwkunde of Werktuigbouwkunde (HIT) of Elektrotechniek en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een grote aannemer of adviseur;
 • Je bent organisatorisch sterk, werkt planmatig en gestructureerd, en hebt overzicht;
 • Je hebt gedegen technische kennis en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen;
 • Ervaring met autodesk Revit en bij voorkeur StabiCad (voor Revit) of vergelijkbare 3D modelleer softwarepakketten.
 • Wat wij bieden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • Waar jij gaat werken

  De BIM-3D modelleur werkt in een integraal team (Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en Bouwkunde) aan de virtuele realisatie van een project (gebouw).

  Je werkt samen met andere ontwerpers en engineers aan onze virtuele complexe projecten. Je bent verantwoordelijk voor het virtueel ontwerpen en engineeren van deze complexe bouwwerken voor de start van de realisatie.

  Tijdens en na de realisatie draag je bij aan een kopie (Digital Twin) van het daadwerkelijk gerealiseerde bouwwerk.

  Je maakt deel uit van het projectteam / uitvoeringsteam en rapporteert aan de BIM coördinator, de ontwerpleider en / of de lead engineer.

  De diverse projecten waaraan je werkt hebben een omvang van 5-100 mio en bevinden zich door heel Nederland.

  Je vertaalt de doelstellingen in informatieontwikkeling en -levering vanuit een informatieleveringsspecificatie (ILS) naar een 3Dmodel waarin zowel geometrie als data worden vastgelegd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier