Fulltime/parttime winkelmedewerker consultant - hartje Utrecht
CPM
Maarsen, Nederland
1 dag geleden

Sales Specialist : Dankzij mijn specialisme en begeleiding draag ik bij aan een geweldige klantbeleving . Werklocatie : Centrum van Utrecht Voor een groot, internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar specialisten die in een moderne boetiek in hartje Utrecht komen te werken! Je komt in een omgeving terecht waar jij en je collega’s gepassioneerd bijdragen aan een geweldige klantbeleving en een verhoogde verkoop van innovatieve tabaksproducten.

Als specialist staat de klant bij jou in het middelpunt van de aandacht. Jij informeert / begeleidt de potentiele klanten in de boetiek.

Naast de serviceverlening aan klanten, ben jij pietje precies als het gaat om de uitstraling van de boetiek. Jouw proactieve houding en je creatieve brein komt de boetiek ten goede omdat er instore veel aantrekkelijke activiteiten worden gehouden waaraan jij een bijdrage gaat leveren.

Laat dit maar aan mij over Het verwelkomen van klanten, het doen van een behoeftebepaling en de begeleiding van klanten bij de kennismaking met de producten.

Het informeren / instrueren van klanten over de producten en het aanbieden van trials. Het leveren van maatwerk aan klanten.

Zowel voor als na de verkoop. Assisteren van klanten na het verkopen van de producten komt geregeld voor. Het uitvoeren van instore retail activiteiten.

Het leveren van KPI doelstellingen (door bijv. een klanttevredenheidsonderzoek) om de conversie van de doelgroep te vergroten.

Twee druppels water ik Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid met een warm karakter. In het verleden heb je ervaring opgedaan in de retail / hospitality.

 • Je hebt sterke sociale / communicatieve vaardigheden en spreekt op professioneel niveau Engels. Je bent tussen de 12 en 40 uur per week beschikbaar om te werken en je kan per direct van start! Daarbij krijg ik ook nog Doorgroeimogelijkheden naar meer senior functies;
 • 100% reiskostenvergoeding; Diverse trainingen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling; Een bruto maandsalaris van €2.

  000,-. Hoe kom ik hiervoor in aanmerking? Als jij parttime / fulltime beschikbaar bent en daarbij jouw nieuwsgierigheid naar de kansen en doorgroeimogelijkheden is gewekt! Je kan solliciteren via de site : mail je CV en wij nemen telefonisch contact met je op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier