Verpleegkundige AO MBO 4 - Arnhem
Siza
Arnhem, NL
22 uur geleden

Siza ondersteunt op demomenten dat het nodig is. Hoe we dat doen, varieert van een duwtjein de rug tot 24-uurs zorg in een woonvoorziening.

En vandagbesteding op een activiteitencentrum tot het helpen vinden vaneen betaalde baan. In onze zorg- en dienstverlening dagen we mensenuit om hun grenzen te verleggen, als dat kan.

En als innovatie entechniek daarbij kunnen helpen, maken we daar dankbaar gebruikvan.

Functiebeschrijving

Meedenken en jezelf ontwikkelen, daar isaltijd ruimte voor en dat maakt het zomooi!

De schuifdeuren gaan open. Je stapt binnen in eenfijne nieuwe werkomgeving. Je pakt je pieper en kunt direct jemouwen opstropen want er wordt hulp gevraagd bij een complexebehandeling rondom de ademhalingszorg van een cli nt.

Alles ondercontrole! Daarna is het even tijd voor kop koffie met de cli nt enaandacht voor zijn emotionele welzijn. Ondertussen verricht je watvoorbehouden medische handelingen en werk je daarna wat dossiersuit. De dag is begonnen.

Als verpleegkundigehoud je je hoofd koel en heb je veel zelfstandigheid in hetuitvoeren van de vele specialistische zorg taken.

Werken voor dezegroep mensen is meer dan een baan. Het vraagt om expertise en heelgericht werken in soms uitdagende situaties.

Als kwaliteit van zorgen dynamiek is wat je zoekt, dan is deze functie op je lijfgeschreven?

Heb je nog geen ervaring met beademingszorg en wilje dit wel graag leren? Dan investeert Siza graag in jou! Zo biedenwe een geaccrediteerd programma aan via het CTB (centra voorthuisbeademing) die je volgt via het UMC Utrecht.

Hetscholingsprogramma bestaat uit een e-learning,vaardigheidstrainingen, praktijkleren en toetsing met als resultaateen certificaat.

Wat neem je mee?

Je bentstressbestendig, flexibel en beschikt over een opleidingVerpleegkunde niveau MBO 4. Daarnaast heb je enige jarenwerkervaring en ben je bekend met het verlenen van intensieve zorg,of ben je bereid om dit te leren.

Herken je jezelf hierin? Dan gaanwe graag persoonlijk met je in gesprek.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen we voor jebetekenen?

De zorg veranderd en Siza veranderd mee. Denk aande inzet van technologie via voor mensen die langdurige zorg nodighebben.

Zo kan ook jij aan het roer staan van nieuwe zorgontwikkelingen die het leven van onze bewoners makkelijker maken,op een vernieuwde locatie.

Er is ruimte voordeelname aan congressen, symposia en trainingen overzorg-gerelateerde onderwerpen en veel aanbod incasu stiekbespreking, werkbegeleiding en intervisies.

Je kunt deelnemen aan een groep van experts die regelmatig vraagstukkenbespreken over de doelgroep lichamelijke beperking (LG) of nietaangeboren hersenletsel (NAH).

Bevoegd en bekwaam blijven opvoorkomende VRV-handelingen (Voorbehouden Risicovolle enVerpleegtechnische Handelingen).

De werktijden zijnwisselend maar samen bepalen we welke contractvorm het beste bij jepast. Dit kan! Daarbij kunnen we kijken naar een vast aantal uren,flexibel of beide! Ook zijn we bezig met het opbouwen van een eigenpool op onze zorg-intensieve locaties.

Werken aan je vitaliteit,Siza biedt een voordelig fitnessabonnement aan. Voortaan op de(elektrische) fiets naar het werk of zelfs een weekendje weg om totrust te komen.

Siza kent vele uitruil regelingen, die dit mogelijkmaken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier