Brand Marketing - Consumer Collecting Stagiair(e)
Red Bull
Amsterdam, North Holland, Netherlands
6 dagen geleden

Wil jij een diepe duik maken in de dynamische wereld van Red Bull? Ben jij een gedreven student die zich graag wil ontwikkelen binnen Brand Marketing door middel van direct consumenten contact, brand activatie en product integratie op events?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Binnen deze rol ga je een belangrijke positie innemen binnen het Consumer Collecting Team. Een functie die ontzettend veelzijdig is, binnen het hart van de organisatie! Dit is namelijk de afdeling die verantwoordelijk is voor het directe consumenten contact.

Als stagiair(e) Consumer Collecting binnen het Wings Team zorg jij voor maximale impact in het veld. Het Consumer Collecting Team zorgt voor direct contact met de consument via twee unieke programma’s : het Wings Team en via onze Student Brand Managers.

Via deze twee programma’s met onze eigen Red Bull ambassadeurs staan wij altijd direct met onze consumenten in contact. Bij deze stage zul je je voornamelijk bezig houden met het Wings Team.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Wat zijn jouw sterke punten?

Alle verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen :

Als CC Stagiair(e) ben je verantwoordelijk voor de werving & selectie van nieuwe Student Marketeers. Dit houdt in dat je bezig bent met het aantrekken en beoordelen van sollicitanten voor het Wings Team en wekelijks de sollicitaties voor verschillende vacatures bijhoudt.

Jij bent samen met jouw manager in control van het sollicitatie proces. Aan de hand van deze sollicitaties nodigen wij kandidaten uit op een kennismakingsronde.

Deze inspirerende ochtend organiseer jij helemaal zelf. Hierbij worden studenten uitgenodigd waarvan jij denkt dat deze bij ons merk passen om hen alles over Red Bull uit te leggen.

Als Stagiair(e) Consumer Collecting ga je op een hoger niveau nadenken over product integratie op o.a. evenementen. Je komt midden in de organisatie van het Consumer Collecting Team te staan en draait volledig mee in de planning hiervan.

Jij gaat de contactpersoon zijn van de interne en externe aanvragen die we binnenkrijgen en daarnaast begeleid je alle logistieke processen rondom deze aanvragen.

Daarnaast ga je proactief op zoek naar kansen.

Binnen Red Bull is het elke dag anders en zullen je taken veelzijdig en afwisselend zijn. Het ene moment zorg je ervoor dat alle contracten zijn opgemaakt en getekend, het andere moment sta je op Red Bull Forwards het event tot een hoger niveau te tillen door het sampling proces te verbeteren.

De dag erna ben je bezig met evalueren hoe samenwerkingen tussen het Wings Team en externe partijen zijn verlopen om zo steeds voor verbetering te zorgen.

Gerelateerd aan deze functie

 • Beschikbaar vanaf 1 februari 2021 voor tenminste 6 maanden
 • Minimaal vier dagen per week beschikbaar en soms ook in het weekend
 • Energieke en ambitieuze student die zelfstandig te werk gaat en verantwoordelijkheid durft te pakken
 • Uitstekende commerciële en sociale vaardigheden
 • Een scherp organisatie talent met oog voor detail
 • Een goed gevoel voor het merk Red Bull en de waarden die het merk wilt uitstralen
 • Een rijbewijs is een pré
 • HBO of WO opleiding richting Marketing, HR, Economie / Logistiek, Bedrijfskunde, Informatiekunde, of Media studies
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier