Risicomanager (AT/UD/CRE/2019-01)
Delft University of Technology
Delft, NL
2 dagen geleden

Functie omschrijving

De Risicomanager faciliteert het risicomanagementproces binnen CRE-projecten en -programma’s, de risicomanager coördineert en ondersteunt bij het inventariseren en analyseren van risico’s en het vaststellen en sturen op de beheersing van risico’s.

De risicomanager biedt structuur aan het risicomanagement op operationeel en tactisch niveau en het creëren van een collectief bewustzijn binnen CRE ten aanzien van de risico’s voor de campusontwikkeling.

De risicomanager is niet verantwoordelijk voor het mitigeren van risico s en de uitvoering van beheersmaatregelen, maar stimuleert, ondersteunt en bewaakt het proces van risicobeheersing.

Competenties :
 • Eigenaarschap
 • Leiderschap
 • Analytisch vermogen
 • Adviesvaardigheden
 • Communicatief en sociaal vaardig
 • Organisatiesensitief.
 • Functie eisen

 • Hbo- en / of wo-opleiding in richting bouwkunde, civiele techniek, technische bedrijfs- / bestuurskunde of vergelijkbaar.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring.
 • Aanvullende cursussen en / of ervaring op het gebied van planning, risicomanagement (RISMAN), financieel management en kwaliteitsmanagement zijn een pre.
 • Arbeidsvoorwaarden

  De functie heeft een omvang van 32-38 uur (0.8 - 1.0 FTE). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband.

  Het salaris is gebaseerd op schaal 10 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.709,- en een maximum van € 4.

  274,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

  Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

  Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.

  We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier