Opleidingstraject in het groen
GrijsGroen
Utrecht, Utrecht, Nederland
3 dagen geleden
source : Booston

Ben jij je MBO4 groen opleiding aan het afronden? Of werk jij al enkele jaren in het groen en wil jij doorgroeien? Dan gaan we graag het gesprek met je aan! Graag bieden we je de kans om 3 dagen per week te werken en 2 dagen per week te studeren om zo je HBO diploma bij Larenstein te behalen.

Wat bieden wij jou?

Je komt bij GrijsGroen in dienst en samen kijken we bij welke opdrachtgever je drie dagen per week aan de slag gaat in het groen.

 • Daarnaast ga je deeltijds de studie tuin- en landschapsinrichting bij Larenstein volgen. Je kan hierbij kiezen voor een associate degree van twee à
 • drie jaar waarna je een wettelijk erkend diploma op hbo-niveau ontvangt. Indien gewenst kan je hierna nog twee jaar verder studeren om de volledige bachelor te behalen.

  Je volgt de opleiding op kosten van GrijsGroen en hiervoor sluit je een studieovereenkomst af waarbij duidelijke afspraken worden gemaakt.

  Jouw profiel

  Je hebt ambitie om te gaan werken in het groen of om door te groeien naar een ander soort functie in de groensector.

  Werkzaamheden

  We gaan samen kijken waar je in jouw omgeving aan de slag kan bij één van onze opdrachtgevers om relevante werkervaring op te doen.

  Tegelijkertijd ga je deeltijds je studie bij Larenstein volgen.

  Het bedrijf

  GrijsGroen is een personeelsbemiddelaar en heeft als centrale thema het vergroten van het werkgeluk van de kandidaten met wie we in aanraking komen.

  Voor iedereen is werkgeluk weer anders en daarom is ons werk dan ook altijd maatwerk.

  Hoe solliciteer je?

  Heb je interesse om het gesprek aan te gaan en zo te kijken of dit voor jou een goede oplossing is? Solliciteer op deze functie of neem contact op met Alexander Blom via 06 40686167 / 030 2644344 of alexander grijsgroen.nl .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier