Schoonmaak medewerker Vennenbos
CSU
Hapert, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Schoonmaak medewerker

Landal het Vennenbos, Hapert

Uren : 10 15 uur per week

Vakantiepark Vennenbos, een erg populair park, ligt in een mooi bosrijk gebied. Wil jij in vakantiesferen je dagelijkse werkzaamheden uitvoeren èn werken in een hecht team?

En wil je tevens gratis gebruik maken van de mooie faciliteiten op het park zoals de bowlingbaan en het zwemparadijs?*

Scherp op schoon

Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. Jij straks ook, zodra je als schoonmaak medewerker in het vakantiepark Landal het Vennenbos in Hapert de handen uit de mouwen steekt omdat je als interieurverzorger zorgt voor tevreden gasten.

Bij ons is je baan als schoonmaker zoveel meer dan schoonmaken alleen. Hoe dat zit? Werken in een bungalowpark betekent werken in vakantiesfeer.

Als schoonmaker voor Landal het Vennenbos zorg je er samen met je collega’s voor dat de gasten van het park zich welkom voelen.

Je werkt onder leiding van een meewerkend voorman / -vrouw die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Natuurlijk heb je ook veel contact met je directe collega’s.

Als je aan de slag gaat, krijg je een opleiding waarbij je alles leert over de diverse materialen en technieken en hoe je die het beste kunt gebruiken.

Je werkt tijdens onze wisseldagen, op maandag en vrijdag. Tijdens de wisseldagen checken de gasten in en uit op het vakantiepark.

Op zowel maandag als vrijdag werk je tussen 10 : 00 en 15 : 00 uur.

Goedbetaald werk, dichtbij huis

 • Je bent verantwoordelijk voor het in orde maken van de bungalows voor de ontvangst van nieuwe gasten.
 • Onder je dagelijkse werkzaamheden vallen stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, etc.
 • Je werkt aan de hand van een programma waarin staat beschreven welke werkzaamheden je verricht.
 • Aan de slag bij CSU

  Bij CSU werk je met 16.000 trotse collega’s in heel Nederland. Onze medewerkers zijn de beste mensen’. Daar kun jij ook onderdeel van zijn.

  Samen klaren we de klus. Van management tot en met onze schoonmakers : iedereen werkt aan een goede dienstverlening in de verschillende werkgebieden zoals kantoor, scholen, zorginstellingen, events, hotels, vakantieparken, fabrieken.

  We staan in de top 3 van grootste schoonmaakbedrijven van Nederland en zijn meerdere keren uitgeroepen tot Top Employer.

  Onze medewerkers staan al meer dan 50 jaar in ons middelpunt. Jij straks ook?

  Voor de beste mensen

  hebben we de beste baan. Met werk dicht bij huis, op tijden dat het jou uitkomt en met een goed salaris vind je alles wat je zoekt.

  Met het programma Fris in je werk besteden we aandacht aan jouw gezondheid. En zodra je start als schoonmaakmedewerker mag je rekenen op een contract binnen de cao Schoonmaak- & Glazenwassersbedrijf.

  Wie wij zoeken

  Deze vacature van schoonmaak medewerker kan zomaar jouw nieuwe baan worden als je een actieve werkhouding en flexibiliteit meeneemt naar CSU.

  Voeg je daar ook een opgeruimde karakter aan toe, dan maak je echt het verschil.

  Aan het werk

  Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor schoonmaak medewerker in Hapert.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier