Ontwerper Civil3D
bouwhuysch
Schagen, NL
5 dagen geleden

Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch.

Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de civiele techniek.

Dit betekent dat we elke dag een club fantastische ingenieurs leveren aan de beste bedrijven en projecten in wegen, water en beton.

Onder één contract bouw je aan jouw carrière bij de mooiste projecten van onze branche. Dat is wat wij doen, én waar ga jij je mee bezig houden?

Als ontwerper (MX / Civil3D) houd jij je bezig met (detail)ontwerpen en bepaal jij dimensies en hoeveelheden van (onderdelen van) het ontwerp en werk je deze uit tot een uitvoerbaar product.

Dit doe je binnen het eigen vakgebied en binnen de aangegeven kaders van het projectplan. Tevens stel je als ontwerper offertes op en participeer je in ontwerpteams.

Daarnaast neem je als ontwerper initiatief om je verder technisch inhoudelijk en als projectleider te ontwikkelen. Kortom : een zelfstandige, afwisselende functie in een prettige en professionele werkomgeving, in een organisatie met korte informele lijnen, die bijdragen aan een prettige werksfeer.

Daarnaast bieden wij een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met opleidingsmogelijkheden om groei te blijven bevorderen.

Jouw skills

 • MBO of HBO opleiding Civiele Techniek;
 • Ervaring is een pré
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Ondernemende en commerciële instelling.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een regionale middelgroot advies- en ingenieursbureau dat praktische ondersteuning aanbiedt op het gebied van infra, milieu en natuur.

  Alle denkbare werkzaamheden op dit vlak kunnen worden uitgevoerd. Deze multidisciplinaire werkwijze in combinatie met de schaalgrootte van het bureau vormt de basis voor een open en transparante communicatie.

  Geen lange lijnen of ruis tussen verschillende afdelingen, maar een geïntegreerde aanpak, samenspraak en een goede informatie-overdracht tussen de kennisgebieden.

  Onze opdrachtgever en haar medewerkers kent het werkgebied, spreken de taal en zijn als regionale dienstverlener vertrouwd met de opdrachtgevers.

  bouwhuysch is gevraagd de civiele techniek vacatures te vervullen om de gezonde groei te realiseren.

  Benefits - Ontwerper Civil3D

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als ontwerper. We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500,- en €4000,- per maand .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier