Buyer
Petrol Industries
Tilburg
5 dagen geleden

Het kledingmerk Petrol Industries bestaat sinds 1989 en is een belangrijke, internationale speler in het middensegment. De populaire heren- en jongenscollecties worden in meer dan 25 landen in Europa verkocht.

Petrol verkoopt ook rechtstreeks aan consumenten via de officiële webshop en in samenwerking met online verkoopplatformen, zoals bol.

com. In het toffe kantoor in Tilburg komen alle activiteiten samen; van het ontwerpen van de collecties, tot het ontwikkelen van reclamecampagnes en de verkoop aan winkeliers.

Onlangs heeft Petrol een nieuwe merkpropositie geïntroduceerd : The Road to a cleaner Future. Hiermee maakt Petrol een duurzame, future-proof statement die tot leven komt in sustainable collecties, marketingcampagnes en organisatie-brede initiatieven.

Wat ga je doen?

Als Buyer zorg jij voor de inkoop van een groot deel van de collectie tegen een optimale prijs / kwaliteitverhouding.

Je begeleidt jouw pakket van productie tot aan levering in ons magazijn.

In Power BI en XPRT houd je de leverplanningen bij, bewaak je de levertijden van salessamples en bulk collectie. Je onderhoud de contacten met de bestaande fabrikanten, onder andere om proto’s, photo shoot samples en salessamples aan te vragen.

Samen met de collega Buyers / Garment Technicians los je productieproblemen met de fabrikant op en reis je indien nodig daarheen.

Intern voorzie je het Management Team en de afdelingen Design, Customer Service en Supply Chain van tijdige en accurate informatie omtrent de voortgang van de productieprocessen.

Kortom, een zeer veelzijdige functie.

Wat wordt er van je verwacht?

Jij bent een sterke Buyer. Je hebt een commerciële drive en hebt ervaring in het bereiken van de optimale prijs / kwaliteitverhouding.

Je bent van de grote lijnen en overziet de keten van Productie tot Magazijn. Met jouw energie en visie inspireer je de rest van het team.

Vanzelfsprekend ben je gewend om met deadlines te werken en ga je gestructureerd en planmatig te werk. Ook ben je bereid om een aantal keer per jaar te reizen naar de fabrikanten in het buitenland.

Welke kennis en ervaring heb je?

Onze nieuwe Buyer is commercieel en analytisch. Ook ben je een echte teamplayer.

Verder breng je het volgende mee :

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Fashion of Commerciële Economie
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in de richting van Buying, Product- of Fashion management
 • Je hebt kennis van stoffen en materialen
 • Je kunt goed overweg met MS Office, ERP
 • Je hebt ervaring met het bezoeken van fabrikanten in het buitenland en
 • bent bereid om internationaal te reizen

 • Je beheerst de Nederlands en Engelse taal uitstekend
 • Wat bieden wij?

  Een jonge en dynamische werkomgeving waarin je een uitdagende en afwisselende functie krijgt. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn er leuke extraatjes als een kok die de dagelijkse lunch bereidt, borrels, jaarlijkse teambuilding-activiteit en een aantrekkelijke personeelskorting tot wel 70%.

  Zowel met auto als openbaar vervoer is ons mooie pand langs de A58 zeer goed bereikbaar.

  Interesse?

  Heb je interesse in deze functie en heb je de gevraagde kennis en ervaring in huis? Solliciteer dan via de sollicitatie-button of mail rechtstreeks naar vacatures petrolindustries.

  com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR afdeling via 013 205 0500.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier