Bouwhulp / handyman omgeving Muiden
Haldu Groep
Muiden, Noord-Holland
5 dagen geleden

Werken als bouwhulp bij Haldu Groep

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een bouwhulp / handyman uit de omgeving van Muiden. Let op : dit betreft een parttime baan (maximaal 3 dagen).

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden zal de komende jaren een bijzonder woongebied worden gerealiseerd : De Krijgsman Muiden.

In het gebied worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils.

Onze opdrachtgever realiseert hier 61 woningen en 24 appartementen, die onderdeel zijn van drie verschillende wijken.

Je werkzaamheden zijn divers. Je doet onder andere voorwerk voor de stukadoors, je helpt met het schoonmaken van de muren en je doet diverse opruimwerkzaamheden.

Dus ben jij de bouwhulp / handyman die wij voor onze opdrachtgever zoeken? En kom je uit de omgeving van Muiden? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier