Vrachtwagenchauffeur CE rageerder Eindhoven
Randstad
Eindhoven, NL
21 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij een ervaren CE chauffeur en wil jij graag aan de slag als rangeerder met vaste tijden, werken van maandag tot en met vrijdag en een salaris conform de BGV cao.

Lees dan snel verder want dan past deze uitdaging bij jou! Voor een familiebedrijf in Eindhoven zijn wij op zoek naar een ervaren CE chauffeur die het liefst fulltime werkt met vaste dagen en tijden en zich bezig gaat houden met het aandocken, laden en lossen (licht en niet verpakkend materiaal) van bakwagens en trekker-

opleggers op besloten terrein. De producten worden zorgvuldig geladen en vanwege de omvang niet verpakt. Indien je ervaring hebt met een ept of een certificaat dan is dat een pré.

De functie staat open voor langere tijd en bij wederzijdse tevredenheid is een vast contract zeker mogelijk. Ce / C ervaring en rijbewijs verplicht VOG verplicht EPT certificaat een pre fulltime beschikbaar ma-

vrij 16 : 00-24 : 00uur Omgeving Eindhoven Contract via Randstad met een gunstig pensioenfonds Interesse of heb je nog aanvullende vragen? Reageer dan snel!

2057496 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier