Receptionist(e) bewakingsagent(e) Beerse
Sodexo
Antwerpse Kempen
1 dag geleden

Bedrijfsdetails

Sodexo Belgium Security (Lic IBZ 16.1213.08) is een dochteronderneming van de groep Sodexo. Als specialist in On-site Service Solutions biedt Sodexo verschillende solutions aan die complementair zijn waaronder catering, onthaaldiensten, onderhoud van gebouwen en technisch materiaal en nu ook gespecialiseerde bewakingsdiensten.

Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen : overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten.

Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière.

Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf?

Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functie

Je staat in voor het onthaal aan de goedereningang van leveranciers en contractors of aan het onthaal voor de bezoekers.

Je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd farmaceutisch bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security.

Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen.

Een greep uit uw takenpakket :

 • Onthaal van contractors, bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving : aanmaken en controleren van badges
 • Leveranciers, bezoekers en contractors informatie geven over de veiligheidsregels
 • Leveranciers, bezoekers en contractors wegwijs maken op de site
 • Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security
 • Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen
 • Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures.
 • De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren
 • Profiel

 • Je bent gedisciplineerd in het naleven van afgesproken procedures. Je bent steeds alert voor onvoorziene situaties . Je kan bondig maar ook volledig en correct rapporteren.
 • Je bent enerzijds een teamplayer maar je kan zeker ook problemen zelfstandig aanpakken en handelt incidenten correct af van begin tot einde.
 • Je bent flexibel, enthousiast en klantvriendelijk zonder de focus op veiligheid te verliezen.
 • Je hebt een goede PC kennis met aandacht voor MS Office applicaties en beschikt over de nodige capaciteiten om de softwaretoepassingen van de klant te gebruiken.
 • U bent flexibel qua werkuren / shiftenwerk
 • Vereiste studies / attesten

 • Je bent in het bezit van basisattest bewaking EXE 10
 • PTO attest ( Psycho Technisch Onderzoek Selor,..)
 • Je beschikt over een blanco uittreksel uit het Strafregister model 1
 • Je kan goed overweg met MS Office (word, Excel )
 • Taal

  Nederlands : zeer goed

  Aanbod

  Je komt terecht bij een ondersteunende en stabiele internationale werkgever met veel toekomstperspectieven, waar mensen centraal staan.

  Onze klant is een internationale speler in de farmaceutische sector, een SEVESO Site.

  Sodexo Security Services is een dochteronderneming van Sodexo Belgium NV, dus mét voordelen van een grote internationale werkgever, maar eveneens met de voordelen klein te zijn als security onderneming.

  Je bent bij Sodexo Security Services geen nummer, maar een belangrijke schakel in ons klein maar gestaag groeiend Security segment.

  We bieden je een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  Tevens sta je aan de bron van een nieuwe bewakingsactiviteit vanaf de basis, nl de bouw van de site. Je hebt dus de kans om je waarde echt te tonen en om echt je skills in de bewaking te kunnen omzetten in de praktijk.

  Uiteraard bieden wij voor dit alles een marktconformsalaris aangevuld met extralegale voordelen en een voltijds contract van onbepaalde duur

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier