Magazijnmedewerker
Luba
Zaandam, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Over de functie

Je komt binnen om even gedag te zeggen tegen jouw collega's. De lijsten liggen al klaar, dus je weet direct waar je kan beginnen.

Met een palletwagen of karretje zoek je alle spullen bij elkaar. 90% van deze producten zijn niet zwaarder dan 4 kilo. Van sommige producten moet je zes stuks pakken en van de andere weer twee, alles is op je lijstje te checken.

Uiteindelijk komt alles terecht op een pallet die verscheept wordt over de hele wereld of wellicht wel in Nederland blijft.

Jouw toekomstige werkgever is een groot magazijn in Zaandam. Ze werken voornamelijk met het midden- en kleinbedrijf (MKB) die weer doorverkopen aan grote leveranciers.

Het bedrijf bestaat sinds 1993 en wordt steeds groter. Vier maanden geleden zijn zij weer uitgebreid en het komende jaar hopen ze een digitaal systeem te lanceren binnen het bedrijf.

Je komt binnen een gezellig team te werken waar onderling veel grappen worden gemaakt. Je werkgever gaat bij goed functioneren kijken naar jouw kwaliteiten en aan de hand daarvan kan je extra werkzaamheden oppakken.

Jij :

 • Bent een harde werker en gemotiveerd om fulltime te werken.
 • Kan secuur werken.
 • Hebt ruimtelijk inzicht zodat je een pallet zo efficiënt mogelijk kan vullen.
 • Wil graag voor langere tijd aan de slag. Bij goed functioneren is er een mogelijkheid om op contract te komen bij de klant.
 • Wat wij bieden

 • Een leuke, diverse en vooral afwisselende baan van 40 uur per week voor langere periode.
 • Dagdiensten van 08.00-18.00 uur.
 • Leuke collega's en een gezellige werksfeer!
 • Hoe je solliciteertSnel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier