Creatieve Adviseur Earth Sciences - Leiden
Prefound
Leiden, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Onze opdrachtgever is op zoek naar een creatieve bodemadviseur om samen met de projectleiders en collega adviseurs te werken aan verscheidene projecten.

Hierbij ligt de focus voornamelijk op het doen van bodemonderzoek en alles wat daarbij komt kijken van de begeleiding tot en met de afronding.

Het takenpakket bestaat dan ook uit het verrichten van onderzoek, het opstellen van rapportages, het maken van analysestrategïeën en boorplannen en het opstellen van offertes voor projecten.

Tevens heb je de verantwoordelijjkheid voor de handhaving van de kwaliteit van zowel het uitbestede als het eigen werk.

Functie-eisen :

 • Je beschikt over minimaal een hbo-diploma in de richting milieu of bodem;
 • Je wil kennis en evaring van regelgeving en beleid opdoen;
 • Je hebt affiniteit met de betreffende onderwerpen in de branche;
 • Je bent resultaatgericht, sociaal vaardig en stressbestendig.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Onze opdrachtgever is een multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau met ruim 70 medewerkers. De werkregio is het westelijke deel van de Randstad.

  Het beschikt over diverse disciplines met Bodem, Infra, Bouw en Water.

  Op het gebied van bodemonderzoek doen zij verkennende, oriënterende en nadere onderzoeken aan de hand van gericht historisch vooronderzoek, monstername en analyses.

  Indien er sprake is van verontreiniging, stellen ze het soort verontreiniging vast, hoe ver het zich heeft verspreid en in hoeverre het een bedreiging vormt voor mens en omgeving.

  Zij brengen een gericht advies uit over de meest geschikte saneringsoplossing. Bij het uitvoeren van een bodemsanering richten ze zich onder meer op de afweging van saneringsmethodieken, de planvorming, het verzorgen van vergunningen en aanbesteding bij saneringsbedrijven.

  In de uitvoeringsfase nemen ze onder andere de milieukundige begeleiding en directievoering op zich. In de laatste fase, de nazorg, ronden ze de sanering af en evalueren deze.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier