Installatie monteur
randstad
Hilversum, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij een van de grootste onderzoeksbureaus in Nederland? Dan is deze functie als installateur - monteur bij Kantar wellicht een mooie kans voor jou! Kantar is namelijk op zoek naar nieuwe collega's die apparatuur bij particulieren klanten aan huis gaan installeren.

Het betreft een fulltime functie in de regio Brabant. Je treedt direct in dienst bij Kantar en wordt voorzien van een auto, telefoon en laptop van de zaak.

wat bieden wij jou

 • €2400 - €3000 bruto per maand
 • Regio midden Nederland
 • Direct een jaarcontract bij Kantar
 • Werken in dagdienst
 • Toonaangevend onderzoeks bureau in Nederland
 • Geen dag is hetzelfde in deze diverse functie!
 • wie ben jij

  Jij bent iemand die affiniteit heeft met audio- en videotechniek. Misschien heb je zelfs al ervaring als (telecom)installateur, dit is echter geen vereiste.

  Wat wij belangrijk vinden :

 • Jij hebt technische affiniteit op het gebied van audio- en videotechniek;
 • Je hebt (basis) kennis van netwerksystemen;
 • Je beschikt over goede kennis van diverse elektronisch gerelateerde consumenten apparaten, zowel oud’ als nieuw’;
 • Jij bent flexibel, op alle vlakken. Je kunt omgaan met onverwachte situaties die zich voordoen bij klanten en vindt het ook geen probleem dat je werktijden kunnen variëren.
 • wat ga je doen

  Jouw werkdag begint vanuit thuis, je opent je laptop en bekijkt je agenda voor vandaag. Je eerste klantafspraak is om 09u.

  Je ziet dat je een half uurtje moet rijden naar de klant en stapt in je auto. Vooraf heb je al gecontroleerd of je alle benodigde apparatuur bij je hebt, dus jij komt goed voorbereid aan bij je klant.

  Omdat het kan voorkomen dat je werkzaamheden uit moet voeren in bijvoorbeeld een slaapkamer wordt er verwacht dat je op elk moment representatief en professioneel bent.

  Voor jou is dat geen probleem, jij weet precies de juiste snaar te raken bij de klanten! Zodra je de apparatuur hebt geïnstalleerd geef je de klant instructies over hoe deze gebruikt moet worden.

  Jij laat een tevreden klant achter en vertrekt naar je volgende afspraak. Afhankelijk van de planning voor die dag ben jij vroeg of laat in de middag weer thuis.

  In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat je in de avonduren werkt, dit is uiteraard altijd in overleg.

  waar ga je werken

  Kantar is een van de grootste onderzoeksbureaus in Nederland. In Nederland werkt Kanter iedere dag met ongeveer 250 mensen om de doelstellingen van klanten te realiseren.

  Denk hierbij aan het vergroten van de merkbekendheid van klanten, het verbeteren van de klanttevredenheid, of het geven van adviezen hoe resultaten van allerlei campagnes verbeterd kunnen worden.

  Als installateur - monteur ben jij hét visitekaartje van Kantar.

  sollicitatie

  Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton! Je krijgt binnen twee werkdagen te horen of je geschikt bent en er wordt dan op korte termijn een kennismakingsgesprek gepland!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier