Audicien bij Beter Horen
Amplifon
Noord- Brabant, Noord- Brabant
5 dagen geleden

Beter Horen is een prettige organisatie om voor te werken. Ons vak is niet alleen dankbaar, je krijgt binnen het bedrijf ook alle ruimte om te groeien.

Je mag ambitie hebben bij Beter Horen, er wordt echt naar je geluisterd!

Joost Bolk (33), Audicien bij Beter Horen

Als audicien bij Beter Horen adviseer je klanten over de beste hooroplossing voor hun situatie. Naast het aanpassen, afstellen en bijstellen van hoortoestellen geef je ook voorlichting over de hoortoestellen en andere hulpmiddelen.

Tevens controleer en beheer je audicienrapporten of stelt deze op voor bijvoorbeeld KNO-artsen.

Onze klanten willen graag beter horen. Zij willen door jou geholpen worden omdat jij oprecht naar hen luistert en ook hoort wat er niet gezegd wordt.

Je toont oprecht begrip voor hun situatie.Je bent in staat vakkundig te handelen en overtuigend en daadkrachtig om te treden.

Doordat jij je klant het allerbeste advies geef, maak jij het verschil tussen een audicien en een audicien van Beter Horen.

Let op! Voor deze functie is het vereist over een (triage) audiciendiploma te beschikken. Tevens ben je StAR gecertificeerd.

De functie Eisen

 • In het bezit van (triage) audiciendiploma
 • StAR gecertificeerd
 • Je spreekt goed en duidelijk articulerend Nederlands, zodat onze klanten je goed kunnen verstaan
 • Vriendelijke, doortastende houding
 • Representatief
 • Daadkrachtig
 • Wij bieden jou

  Werken als audicien bij Beter Horen biedt veel voordelen, de 8,3 score voor medewerkerstevredenheid is dan ook iets waar wij trots op zijn.

  Zo investeren wij veel in de ontwikkeling van onze medewerkers. In een prettige en transparante cultuur werken we aan de verbetering van onze klantprocessen.

  Daarbij worden in- en externe trainers ingezet.Duidelijke afspraken, geen onverwachte verrassingen. Transparantie naar medewerkers en klanten.

  Wanneer wij jou mogen verwelkomen als onze nieuwe collega zorgen wij ervoor dat je beloond wordt met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Interesse?

  Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s inEindhoven en Oosterhout. Ga voor meer informatie over werken als Audicien naar .

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Heb je vragen?

  Neem dan contact op met Masha Tankink (Corporate Recruiter) via masha.tankink amplifon.com of 06-83213498

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier