Montageleider Elektrotechniek
Koninklijke BAM Groep
Eindhoven, Nederland
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

BAM Bouw en Techniek realiseert momenteel mooie projecten. Voor deze projecten zijn we op zoek naar een manager die de monteurs aanstuurt en begeleidt en vervolgens rapporteert aan de projectleider.

Als coachend leider’ bestaat je taak uit het realiseren van elektrotechnische projecten die overeenkomen komen binnen de vastgestelde conditie en binnen vastgestelde budget.

De Montageleider Elektrotechniek die wij zoeken heeft als belangrijkste taken en verantwoordelijkheden :

 • Het waarborgen van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn. Je bent ook zeer goed in staat om het beleid hieromtrent uit te dragen en te handhaven.
 • Zo is jouw bouwplaats altijd schoon en worden de veiligheidsregels streng in acht genomen;
 • Op efficiënte en effectieve wijze leiden van het uitvoeringsteam met betrekking tot de aanleg en montage van elektrotechnische installaties;
 • Het bijhouden van de projectadministratie en het administreren van rapportages van voortgang- en kostenbewaking;
 • Het signaleren van meer- en minderwerk en het bijsturen op de financiële ontwikkeling van het project.
 • Je zorgt voor de aanwezigheid van de benodigde productiemiddelen op het project;
 • Je bent een aanjager van innovaties, BIM en Lean zijn voor jou reeds dagelijkse kost en je weet mensen op de bouwplaats hierin mee te nemen om samen iedere dag een stukje beter te worden;
 • Tot slot, ben je ook een ’coachend leider’ en haal jij het beste uit jouw medewerkers naar boven.
 • Wie zoeken wij?

  De ervaren Montageleider Elektrotechniek die wij zoeken heeft zijn sporen door de jaren heen verdiend. Deze natuurlijke leider beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek of heeft vakgerichte opleidingen afgerond.

  Om de projecten succesvol te realiseren beschik je over technisch inzicht en het vermogen om deze operationeel en zelfstandig uit te voeren.

  Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kan je met je natuurlijke leiderschap het team van monteurs meenemen in je enthousiasme om het project tot een succes te maken.

  Tegenslagen en beren op de weg’ zijn voor jou uitdaging en los je met een pragmatische instelling op!

  Om dit te bewerkstelligen ben je vanzelfsprekend in bezit van een geldig VCA VOL certificaat en Rijbewijs B.

  Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

  Over ons

  BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw.

  Onze diensten omvatten elke fase van het bouwproces : van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip.

  Met onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen. Hoe groot of complex ook.

  BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.

  BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier