Stralend Voorbeeld Keuken
Kennemer Duincamping gestrand
Castricum, NL
4 dagen geleden

In het Kort

Leidinggevendegastheer / vrouwmet een feillooshoreca-instinct.

Flexibele werktijden?

No problemo!

We overleggen hoeveel

jij kan en wil werken en

Budget beschikbaar

voor ontwikkelmogelijkheden

op hospitality vlak.

Personeelskorting op kamperen.

Jij?

Bent de rechterhand van de Trotse Teamleider. Wanneer de teamleider vrij is geef jij leiding aan het keuken team. Je stuurt proactief op de budgetten die afgegeven zijn voor zowel personeel als inkoop.

Je bewaakt de processen en de voorraad is bij jouw in goede handen. Aanpassing in het rooster? Geen probleem, jij past het aan en zorgt hiermee voor een compleet team.

Stuurt het keukenteam aan tijdens jouw dienst. Je zorgt voor structuur en als jij er bent loopt alles soepel. Samen met het team zorg jij voor een schone hygienische keuken.

Met passie tover jij met de vers voorbereide producten, in een handomdraai de lekkerste gerechten in de keuken. Je bent 21 jaar of ouder, zodat je bij ons jouw diploma 'Sociale Hygiene' kunt halen.

Jij zorgt voor een schone werkplek en inspireert je andere collega's dit ook te doen!

En wij?

Zorgen voor blije collegas met liefde en aandacht. Gezonde maaltijden voor het personeel zorgen dat jij vol energie aan de slag kan.

Ontwikkel jezelf op persoonlijk of professioneel vlak in o.a. de KDC Campus , onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens niet blijven steken in goede bedoelingen.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 6) vanaf 2.337,- (op basis van 38 uur).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier