Werkvoorbereider utiliteitsbouw transformatie en renovatie (Noord-Holland)
Dura Vermeer
Utrecht
16 uur geleden

Utiliteitsbouw transformeren en renoveren, daar krijg jij energie van! Wil jij een belangrijke rol gaan uitvoeren bij de transformatie en renovatieprojecten van Dura Vermeer in de regio Noord-Holland als werkvoorbereider?

Dit wordt jouw baan

Als werkvoorbereider transformatie en renovatie werk je vaak binnen een ketensamenwerking. Dat betekent dat je in 1 team zit met de opdrachtgever en dat je met dit team meerdere achtereenvolgende utiliteitsbouwprojecten oppakt.

Zo raak je goed op je teamleden ingespeeld en kun je sneller innoveren of vernieuwingen doorvoeren. In basis zorg je samen met je projectteam voor de voorbereiding en de voortgang van het project.

Je gaat voor onze utiliteitsbouw projecten in regio Noord-Holland aan de slag. Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid houd je scherp in de gaten! Concreet betekent dit dat je verantwoordelijk bent voor de (tijds)planning, werkschema’s, inkoop, meerwerkcalculatie en een goede administratieve verwerking daarvan.

En niet te vergeten, de successen vier je samen met je team! Je bent sterk in plannen en organiseren, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden.

Je communiceert helder en duidelijk. Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je zelfstandig, gestructureerd en overzichtelijk.

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Vanuit het Dura Vermeer Renovatie Midden West kantoor in Utrecht ga je aan de slag met verschillende renovatie- en transformatieprojecten in de regio Utrecht en Amsterdam.

Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. We geloven in specialiseren waarbij we veel van elkaar leren.

Want als je zoveel kennis in huis hebt, dan moet je het ook benutten toch? Samen transformeren we kantoren tot woningen en maken we kinderdagverblijven van kerken.

Verschillende projecten in een maatschappelijke context. En we zijn er goed in.

Dit breng jij mee

 • Een mbo of hbo diploma Bouwkunde
 • Minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereiding in de utiliteitsbouw
 • Het is een pre als je ervaring met transformatie en renovatie projecten hebt.
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s en winterse kerstborrels.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier