Recruiter
Fortas
Maastricht, NL
2 dagen geleden

Samen regelen wij het!

Wij leveren de juiste professional op het gebied van bewaking, verkeersregeling, handhaving of hospitality. Wij staan voor onze mensen en voor de kwaliteit van onze projecten.

Waarbij het samen regelen altijd centraal staat.

Je bent op zoek naar een afwisselende rol binnen een groeiende onderneming, waarin jij je talenten optimaal kunt ontwikkelen.

Je komt werken op ons kantoor in Maastricht, binnen een team van ervaren collega’s in een dynamische omgeving.

Je bent toegankelijk en hebt genoeg lef om mensen actief te benaderen. Je bent administratief goed onderlegd. Je bent ondernemend en je kunt goed presteren onder druk.

Jij vindt het leuk om collegas te ontzorgen en te ondersteunen. Je hebt een grote dosis inlevingsvermogen, bent kritisch en kunt goed zelfstandig werken.

Je bent allesbehalve iemand die alleen tussen 9 en 17u wilt werken en zeer gemotiveerd om ons team te versterken.

Een MBO of HBO (HRM gerelateerde) opleiding is een pré, maar niet noodzakelijk.

We bieden een prettige werksfeer. Met dagelijks nieuwe uitdagingen. Samenwerken en goed contact met het management is vanzelfsprekend.

Afhankelijk van je ervaring ligt het salaris tussen de €2200-2600 bruto per periode (4 weken), daarnaast ontvang je ADV dagen, goed pensioen en diverse andere secundaire voorwaarden.

Wij bieden :

 • WerkzaamhedenOndersteunen van het wervings- en selectie proces;Up-to-date houden van digitale personeelsdossiers;Beheren van administratieve processen;
 • Plannen, boeken en verwerken van opleidingen;Medewerkers enthousiasmeren over mogelijkheden binnen Polygarde.

  Jij brengt mee :

 • CompetentiesDienstverlenende instelling;Resultaat- en oplossingsgericht;Communicatief sterk;Goede contactuele en sociale vaardigheden;
 • Zelfstandigheid;Organisatie vermogen;Stressbestendig;Goede kennis van de Nederlandse taal;Kennis van Word, Excel en Outlook.

  Jij bent :

 • Correct en vriendelijk;Spontaan en enthousiast;Een sterke persoonlijkheid : iemand die zichzelf durft te zijn en niet bang is voor een flinke uitdaging;
 • Kritisch;Representatief;Nauwkeurig in het afhandelen van zaken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier