Software Engineer - Embedded C/C++
CIMSOLUTIONS
Deventer, Netherlands
6 dagen geleden
source : Experteer

ActiefWat ga je doen?Als Embedded / C / C++ Software Engineer werk je mee in uitdagende opdrachten en innovatieve software ontwikkel- en implementatieprojecten voor of bij onze gerenommeerde klanten.

Je vertaalt de wensen van de klant naar software gebaseerd op Embedded technologie, zoals C en C++. Wij spreken graag zowel Software Engineers die onlangs zijn afgestudeerd als Software Engineers met enkele of meerdere jaren ervaring.

Wie zoeken we?Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen.

Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten.

Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en ambassadeur voor CIMSOLUTIONS.

Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Wij spreken graag zowel Software Engineers die onlangs zijn afgestudeerd als Software Engineers met enkele of meerdere jaren ervaring.

Wij spreken graag zowel Software Engineers die onlangs zijn afgestudeerd als Software Engineers met enkele of meerdere jaren ervaring.Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding met een sterk ICT component
 • Minimaal 1 jaar ervaring met ontwikkeltalen : C / C ++, bij voorkeur in combinatie met Java en / of .NET;
 • Kennis van één of meerdere van het volgende : Embedded Systemen (FPGA, ARM), real-time besturingssystemen en multi-threading / multi-processor technologieën;
 • Bij voorkeur ervaring met Object Oriented Development, UML Patterns, Agile SCRUM, DevOps, Continuous Delivery / Integration, Safe;
 • Ervaring met testen is een pré;
 • Ervaring met Linux / Unix, Shell Scripts, Python en / of Perl is een pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Een geldig rijbewijs B.Wat bieden we?CIMSOLUTIONS is een internationaal opererende organisatie met vestigingen in Groningen, Deventer, Amsterdam, Vianen, Rotterdam, Best en Maastricht.
 • Door onze brede klantenkring, zowel in Business als in Industry, zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze zeven vestigingen in Nederland.

  Al 27 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT diensten en oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland.

  CIMSOLUTIONS is hét ICT bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk.

  Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten.

  Learn, create and make it work!Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie.

  Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

  Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up to date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen.

  Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot Top Employer Nederland, waarbij wij in 2019 door het onafhankelijke Top Employers Institute voor de dertiende maal zijn uitgeroepen tot Top Employer.

  Gebieden waarop wij onderscheidend zijn, zijn primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie.

  Onze klanten zitten voornamelijk in de overheid, business en industrie. Met 7 vestigingen in Nederland hebben we bovendien meestal een standplaats bij jou in de buurt van waaruit je zoveel mogelijk regionaal wordt ingezet op uitdagende opdrachten bij onze klanten.Wat bieden we nog meer :

 • Naast een vast dienstverband, een max. salaris van € 5.500, bonusregeling, leaseauto en onkostenvergoeding;
 • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten;
 • Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden;
 • Kennissessies met andere ICT professionals in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpen;
 • Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.Heb je interesse?
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier