Stagiair (meewerken of afstuderen)
Feadship
Makkum
2 dagen geleden

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? De Vries Makkum biedt uitdagende stageplekken aan zowel middelbare scholieren, mbo’ers, hbo’ers én wo’ers.

Zo kun je ervaring op doen tijdens een meeloopstage, aan een informatieve snuffelstage beginnen of een leerzame afstudeerstage uitvoeren.

Wij bieden genoeg mogelijkheden om jouw toekomstige loopbaan vorm te geven. Dit kan zowel op één van onze Productieafdelingen als op kantoor bij afdeling Engineering tot Inkoop of Personeel & Organisatie.

Eventuele afstudeeropdrachten worden gezamenlijk met ervaren vakmensen geformuleerd en uitgewerkt.

Wij vragen

Je studeert aan een erkend opleidingsinstituut, zowel middelbaar, mbo, hbo of universitair niveau is bij ons welkom. Je bent gedreven en wil graag de stof eigen maken.

Daarnaast wil je graag uitblinken in je werk en zet je je beste beentje voor. Ten slotte heb je passie voor de jachtbouw en wil je graag meewerken aan het realiseren van de mooiste jachten ter wereld.

Wij bieden

Tijdens je stage bij De Vries Makkum bieden wij jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een bevlogen en enthousiast team.

Tevens ontvang je bij De Vries Makkum als stagiair een prima stagevergoeding en word je omringd en begeleid door de beste vakmensen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier