Communicatie Marketeer
Searchsoftware
Utrecht, Nederland
2 dagen geleden

Even eerlijk hè, ken jij jouw buren goed? Maak je geen zorgen, je bent zeker niet de enige! We zijn meer met elkaar verbonden dan ooit, maar vaak kennen we degenen die naast of boven ons wonen niet eens.

Het is tijd om daar verandering in te brengen en jij kan daarbij helpen!

Mooi, vertel!

Iedereen wil een veilige en comfortabele plek om te wonen, maar veel te weinig mensen vinden dit in hun huidige woonsituatie.

Hoe vaak sta jij wel niet in de lift met een vreemde? Is hij jouw buurman, of misschien wel jouw huisbaas? Wie moet je eigenlijk bellen als de verwarming kapotgaat in het weekend?

Of wie moet je bellen als je een tijdelijke parkeerplek nodig hebt? Misschien heeft je buurvrouw wel een ui te leen en hoef je niet helemaal naar de supermarkt?

Onze opdrachtgever is een scale-up die de huurwoningmarkt op zijn kop zet door middel van hun community service platform.

Ze veranderen een huis in een thuis en een woontoren in een micro-dorp. Door middel van hun mobiele applicatie creëren ze een nieuwe manier van wonen.

Ze brengen niet alleen bewoners met elkaar in contact, maar ook beheerders en eigenaars. Bovendien groeien ze hard en kunnen ze wel wat versterking gebruiken.

Klinkt goed! Wat kan ik doen?

Als Communicatie Marketeer help jij met het ondersteunen van de commerciële processen richting de klanten en de markt. Je maakt presentaties, offertes en analyseert en rapporteert de Sales Performance via Hubspot en Monday.

Verder houd je je bezig met het schrijven van klantupdates, marktupdates en commerciële berichtgeving.

En wat moet ik precies kunnen?

Met jouw opgedane werkervaring in sales, marketing of consultancy (1 à 2 jaar) ben je al een zeer welkome versterking. Verder is communicatie helemaal jouw ding.

Ook ben je goed georganiseerd en ga je gestructureerd te werk.

Wat haal ik er precies uit?

Als Communicatie Marketeer wordt je door dit bedrijf geheel terecht op waarde geschat. Dit valt ook terug te zien in het salaris dat varieert van €3500 en €4500 per maand, afhankelijk van je ervaring.

Over secundaire arbeidsvoorwaarden hoef je je ook geen zorgen te maken : reiskosten worden volledig gedekt en je krijgt een jaarlijks opleidingsbudget.

En alsof dat niet genoeg is krijg je ook nog eens een telefoon en laptop van de zaak. Enthousiast? Solliciteer nu!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier