(obstetrie-) verpleegkundige
Ziekenhuis Rivierenland
Tiel, NL
3 dagen geleden

Wie durft er bij ons in het diepe te springen? Voor onze afdeling verloskunde zijn we op zoek naar een

obstetrie-) verpleegkundige

Over de afdeling

Onze afdeling is onderdeel van het Vrouw Kind Centrum en biedt gezinsgerichte zorg in acht kraamsuites en twee tweepersoonskamers.

Per jaar vinden bij ons ongeveer 1200 bevallingen plaats. Daarnaast zien we ruim 2000 patiënten voor triage op de SEH Gynaecologie-Verloskunde.

Met een team van excellente professionals dragen wij zorg voor moeder en kind binnen een veilige omgeving en persoonlijke sfeer van het Vrouw Kind Centrum.

In ons ziekenhuis zijn de lijntjes kort, groet iedereen elkaar en werken we goed samen binnen en buiten de grenzen van onze eigen afdeling.

Over de functie van obstestrieverpleegkundige

Binnen deze functie verricht je alle voorkomende en specialistische verpleegkundige werkzaamheden voor de aan jou toegewezen patiënten.

Je werkt nauw samen met meerdere disciplines en deskundigheidsniveaus.

Verder draag je bij aan de ontwikkelingen van de afdeling. Je werkt op een afdeling waar samen werken, leren, continu verbeteren en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Het begeleiden van leerlingen en / of stagiaires maakt dan ook deel uit van je functie.

Over jou

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige, bij voorkeur aangevuld met de specialisatie Obstetrie. Verder ben je positief kritisch, heb je het nodige improvisatietalent en een creatieve instelling waardoor je professionele zorg kunt verlenen vanuit persoonlijke aandacht.

Wat wij bieden

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar. Bij een wederzijdse klik en goed functioneren, is de intentie deze om te zetten naar een vaste aanstelling.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.774,- bruto per maand op fulltime basis (FWG 50).

Wij bieden naast de voorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een uitgebreid pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden (waaronder verlofsparen).

M eer informatie?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier