Vacature Assemblagemonteur - Oosterhout (NB)
RAAAK Personeel
Oosterhout (NB), NL
5 dagen geleden
source : Technicus.nl

Heb jij passie voor techniek en haal je energie uit het assembleren en testen van machines? Assemblagemonteur, salaris tot €2900 + direct in dienst bij opdrachtgever!

Voor een internationale speler in Oosterhout zijn wij op zoek naar een Assemblagemonteur voor elektrische installaties.

Je komt te werken bij een mooi bedrijf met innovatieve producten die bijdragen aan een duurzame productie van klanten wereldwijd.

Als Assemblagemonteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van elektrische onderdelen van installaties, waaronder bedradingen en kabelgoten .

Dit doe je aan de hand van klantspecificaties, kwaliteitseisen en planning. Je kunt goed tekening lezen en bij onduidelijkheden bespreek je dit met je leidinggevende.

Daarnaast voer je regelmatig testen uit het houd je de voorraden bij rekening houdend met veiligheid, kwaliteit en milieu.

Verder denk je als Assemblagemonteur ook mee met verbeteringen in het productieproces en draag je oplossingen aan.

Het spreken van een woordje Engels is voor jou geen probleem. En met jouw passie voor techniek en je goede communicatieve vaardigheden, is deze baan jou op het lijf geschreven.

Functie-eisen :

 • MBO opleiding afgerond in elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je kunt goed omgaan met computers;
 • In het bezit van je VCA, Heftruck en / of Hoogwerker of bereid dit te halen.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant? Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

  Persoonlijk gesprek Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek.

  Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen. Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u?

  Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan. Actief aan de slag Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag.

  Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.

  Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf.

  Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek! Raaak Ablasserdam (078) 6933727 Raaak Gorinchem (0183) 630022 Raaak Oosterhout (0162) 820236 Raaak Papendrecht (078) 3030306 Raaak Tilburg (013) 3032221 Raaak Waalwijk (0416) 745410

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier