Operator 3 EPS/EPP (Vormdeler)
Kingspan Geïsoleerde Panelen Nederland
Gemert, NL
4 dagen geleden

Word jij onze nieuwe productiemedewerker?

Kingspan Unidek is zich voortdurend aan het ontwikkelen. Voor onze afdeling Moulding zijn wij op zoek naar medewerkers die de Vormdeler gaan bedienen.

Moulding is een manier van produceren waarbij we klant specifieke EPS- of EPP producten kunnen maken. Denk hierbij aan verpakkingsmateriaal en shipping pallets voor medicijnen (zoals het COVID vaccin).

Wat voor soort taken ga je uitvoeren?

 • Bedienen van (mechanisch gestuurde) machines. Om die reden is het fijn als je al wat ervaring in de productie hebt;
 • Verhelpen van eerstelijns verstoringen. In het geval van grotere storingen, dan meldt je deze aan de Technische Dienst en / of jouw leidinggevende;
 • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de machines en zorgen voor een schone en veilige werkplek;
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles van de producten;
 • Signaleren van afwijkingen aan het productieproces en meedenken over eventuele verbeterpunten.

  Wat voor salaris ga ik verdienen?

  Hard werken wordt beloond! Je ontvangt een brutoloon conform loonschaal 9 (tussen € 2.052,93 en € 2.566,16, afhankelijk van leeftijd en ervaring).

  Daar bovenop ontvang je een ploegentoeslag van 17,5%. Naast een goed salaris bieden we je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbij de kosten voor personeelsverzekeringen (pensioen, ANW-hiaat en WGA-hiaat) voor 50% door Kingspan Unidek worden betaald.

  Wat voor soort dienstverband bieden wij je aan?

  Je start met een tijdelijk contract en bij goed functioneren zal dit contract omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

  Op welke tijden wordt er gewerkt?

  Je komt te werken in een 2-ploegendienst :

  06 : 00u 14 : 00u (vroege dienst)

  14 : 00u 22 : 00u (late dienst)

  Waar kom je te werken?

  Werken bij Kingspan Unidek betekent werken in een bedrijf met een goede werksfeer, doorgroeimogelijkheden, een goed salaris en mooie toeslagen.

  Al minstens 250 medewerkers gingen je voor en samen groeien we verder om Kingspan Unidek naar een hoger niveau te tillen.

  Binnen de organisatie heerst een echte verbetercultuur, dus jouw ideeën daarbij zijn van harte welkom. Je bent zelf medeverantwoordelijk voor jouw ontwikkelpad.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier