Meedenkende werkvoorbereider/calculator planmatig onderhoud uit friesland
Bouwselect
Leeuwarden 8912 Friesland
4 dagen geleden
source : uta-jobs.nl

Profiel opdrachtgever : Binnen dit onderhoudsbedrijf ben je verantwoordelijk voor grote totaalonderhoudsprojecten. Je treedt op als adviseur, daar waar het gaat om meerjaren onderhoud en woningverbeteringen.

Daarnaast voer je ook inspecties m.b.t. vastgoed uit, waarna je adviseert over het onderhoud daarvan. Vervolgens tijdens het adviesgesprek met de klant maak je ramingen en zet je deze om in een specifieke calculatie.

Ook ben je aanspreekpunt als het gaat om het voorbereiden van het werk, inkoop en logistiek. Tot slot behartig je de door jouw opgestelde contracten met de klant, waarbij ketensamenwerking hoog in het vaandel staat.

Functie inhoud : MBO / HBO werk- en denkniveau Ervaring als werkvoorbereider / calculator in de onderhoudsbranche Ervaring met ketensamenwerking is een pré Op de hoogte van huidige wet- en regelgeving binnen de bouw Iniatief, klantgericht en commercieel zijn Bouwselect beloont conform de voorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgever (pensioen, salaris, ATV dagen, evt.

auto vd zaak, flexibele werktijden evt., etc.). Bij goed functioneren kun je na het jaarcontract voor onbepaalde tijd in dienst treden bij onze opdrachtgever Functie eisen : Marcus Gorter 058-8452150 Over het bedrijf : Bouwselect is een noordelijk detacheringsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de projectondersteuning en de arbeidsbemiddeling van vakspecialisten binnen de bouw, civiel, cultuur en milieutechnische arbeidsmarkt in Noord Oost Nederland.

In deze regio is Bouwselect doorgegroeid naar een plaats in de top! Deze groei is gerealiseerd zowel binnen de profitsector, als ook binnen de non-profitsector (overheden en semi-overheden).

Bij elke opdracht kent Bouwselect drie kernwaarden : betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Dit biedt voordelen voor de opdrachtgever, voor de gedetacheerde medewerkers en voor Bouwselect zelf.

Daarnaast is de bedrijfsvoering te omschrijven als nuchter, direct, no nonsense, met korte lijnen en met de mogelijkheid om altijd snel te schakelen.

Open communicatie en eerlijke advisering zijn van doorslaggevend belang in de dienstverlening van Bouwselect. Met als basis vak- en branchekennis, wordt aan het menselijk aspect bij elke opdracht de beste invulling gegeven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier