Administratief medewerker inkoop
Erick Personeelsdiensten
Deventer, NL
3 dagen geleden

Administratief medewerker inkoop

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin nauwkeurigheid en persoonlijk contact centraal staat? Een baan die makkelijk te combineren is met bijvoorbeeld een opleiding omdat het parttime is?

Dan is dit wat voor jou bij Machinefabriek Geurtsen!

Voor ons moederbedrijf Machinefabriek Geurtsen, een familiebedrijf dat zich al vanaf 1926 richt op de machinebouw, zijn wij op zoek naar een Administratief medewerker inkoop.

Machinefabriek Geurtsen is gespecialiseerd in engineering, besturing, fabricage en onderhoud van speciale machines voor uiteenlopende industrie├źn en we bouwen en ontwerpen daarnaast ook standaardmachines voor de levensmiddelenindustrie.

Ze zijn voortdurend in ontwikkeling en zijn toonaangevend als het gaat om hoogwaardige producten en gekwalificeerd precisiewerk.

Dit kunnen zij alleen waarmaken door de gedrevenheid van de gemotiveerde medewerkers. Bij de machinefabriek hangt een fijne en gemoedelijke sfeer, inmiddels heeft de organisatie een mooie groei doorgemaakt maar het persoonlijke contact en korte lijnen staan nog steeds centraal.

Wat bieden we jou als Administratief medewerker inkoop?

 • De voordelen van werken bij een familiebedrijf : korte communicatielijnen, een informele werksfeer en een no-nonsense organisatiecultuur, daarnaast mag je rekenen op :
 • Een uitdagende parttime baan;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen doormiddel van opleidingen en cursussen
 • Actieve PV
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier