Operatieassistent
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Nijmegen, NL
11 uur geleden

Opleidingsniveau

HBO Wij zoeken een operatieassistent voor de klinische operatieafdeling (C50), voor 27 tot 36 uur per week. Het dienstverband is voor bepaalde tijd (12 maanden).

Een dienstverband voor onbepaalde tijd behoort hierna tot de mogelijkheden bij gebleken geschiktheid en indien het bedrijfsbelang het toelaat.

Waar je komt te werken

De operatieafdeling bestaat uit 10 klinische operatiekamers. In totaal worden jaarlijks ruim 25.500 ingrepen verricht door alle specialismen uitgezonderd cardiochirurgie en kaakchirurgie.

Wij kennen een professionele en collegiale werksfeer.

Wat ga je doen?

Als operatieassistent ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van de operatiekamer en het assisteren, instrumenteren en omlopen tijdens de operatieve ingrepen.

Tevens zorg je voor een goede rapportage en verslaglegging met betrekking tot patiëntengegevens en verbruikte middelen en materialen.

Het begeleiden en inwerken van leerling operatieassistenten en nieuwe medewerkers en deelname aan afdelingsbrede en afdelingsoverstijgende projecten behoren ook tot je werkzaamheden.

Je bent werkzaam in dag-, avond-, nacht- en bereikbaarheidsdiensten.

Zo maak jij het verschil

Je hebt het NVZ / CZO-diploma operatieassistent. Je bent een accurate, flexibele, stressbestendige en enthousiaste teamplayer met visie, die het een uitdaging vindt om mee te werken aan een dynamische toekomst.

Daarnaast ben je gedreven in je vak, communicatief vaardig, beschik je over een professionele werkhouding, ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en denk je in mogelijkheden.

Wat je van ons krijgt

Het maximaal bereikbare salaris bedraagt € 4.227,- bruto per maand (functiegroep 55) op basis van een 36-urige werkweek.

Arbeidsvoorwaarden volgens CAO ziekenhuizen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier