Calculator binnen de beveiliging
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden

Introductie

Voor een bedrijf binnen de beveiliging zijn wij op zoek naar een ervaren calculator. Heb jij ervaring als calculator binnen de beveiligingstechniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie zit puur in de beveiliging. Zij leveren, installeren en onderhouden verschillende soorten alarmsystemen, camerasystemen, systemen voor toegangscontrole, brandmeldinstallaties en ICT-systemen.

Dit doen zij bij bedrijven, evenementen en infra. Daarnaast is het bedrijf actief als bouwplaatsinrichter en verzorgen de voorzieningen tussen de aannemer en de bedrijven.

Feitelijk verzorgen wij de faciliteiten om een bouwwerk te kunnen maken en dat varieert van sterkstroom tot (data)aansluitingen voor de bouwkeet, riool, toegangscontrole en camerabewaking.

Functie

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het maken van offertes voor inbraaksystemen, toegangscontrole, brandmeldsystemem, etc.

volgens de juiste richtlijnen. Daarnaast op locatie projecten opnemen en klanten adviseren over de verschillende mogelijkheden m.

b.t. beveiliging. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het maken en / of bewerken van CAD tekeningen.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie wordt het volgende van je verwacht :

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als calculator binnen de beveiligingstechniek;
 • Kennis van de bouwwereld is een pré;
 • Je bent in het bezit van een MBO diploma in de elektrotechniek;
 • Je hebt bij voorkeur een TBV-diploma en / of projecteringsdeskundige brandmeldsystemen;
 • Je hebt kennis van de regelgeving m.b.t. beveiligingstechnieken;
 • Je kan omgaan met een computer;
 • Je Nederlands is uitstekend in zowel woord als geschrift.
 • Aanbod

  De organisatie biedt een afwisselende baan met veel ruimte voor initiatief. Er heerst een dynamische informele werksfeer.

  Het salaris is conform CAO.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier