Junior CDD Analist MKB bij ABN AMRO bank in Amsterdam
Yacht
Amsterdam, Noord Holland, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

Zou jij altijd al willen weten hoe je geld moet witwassen? Of hoe financiële fraude werkt? Of op welke manier terroristen worden gefinancierd?

Deze kans wordt nu geboden door ABN AMRO voor zowel starters of professionals met enkele jaren werkervaring! Functieomschrijving CDD Analist staat voor ''Customer Due Dilligence'' Analist.

Als CDD Analist lever jij een directe bijdrage aan het gemeengoed dat misdaad niet loont en dat banken steeds meer verantwoording nemen voor het handelen van hun klanten.

Sinds enkele jaren is het ’compliant en integer’’ zijn als bank een hot-item. Ieder jaar krijgen verschillende toonaangevende banken in Nederland forse boetes, omdat er door controles vanuit de AFM (Autoriteit Financiële Markten) of DNB (De Nederlandse Bank) klanten naar boven komen die zich schuldig hebben gemaakt aan witwassen, financiering van terrorisme of financiële fraude, doordat de banken hier onvoldoende maatregelen tegen hebben genomen of deze niet hebben onderschept.

Daarom heeft de ABN AMRO bank nu verschillende functies beschikbaar die terug te vinden zijn op de YACHT website. Deze functie betreft een CDD Analisten rol, waarbij je de kneepjes van het vak gaat leren om klantdossiers te onderzoeken, analyseren en te beoordelen.

Een dag als CDD analist is nooit hetzelfde en gaat niet zomaar vervelen. Er zijn nog duizenden klantdossiers te onderzoeken, te analyseren en te beoordelen.

Tijdens deze onderzoeken kom je geregeld ’boeven’’ tegen die jij als CDD analist gaat beoordelen op een laag, midden of hoog risico voor de bank.

Daarnaast krijg je cursussen op het gebied van bijvoorbeeld welke belastingparadijzen er zijn in de wereld, ethische vraagstukken en hoe je organisatiestructuren het beste kan ontlenen.

 • Zou je meer willen weten over deze vacature? Je kan voor meer informatie contact opnemen met Pim Broens via telefoonnummer 06-82123087 of via mail Functie-eisen Reageer als je het volgende hebt : Afgeronde HBO of WO in bijvoorbeeld bedrijfskunde, rechten, criminologie;
 • Eén jaar werkervaring binnen finance of opsporing; Sterke analytische vaardigheden, waarbij je sterke verbanden kunt leggen en daaruit conclusies kan trekken;
 • Risicobewustzijn, waarin je risico's identificeert en adequaat behandelt; Woonachtig bent in de omgeving Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam of Utrecht;
 • De Nederlandse taal spreekt en schrijft. Leuk als je ook over het volgende beschikt : Je leergierig en resultaat gericht bent met goede communicatieve vaardigheden;
 • Je niet bang bent om het klantcontact aan te gaan en daarin de samenwerking met zowel collega's als de klant niet uit het oog te verliezen;
 • Proactief, stressbestendig en zorgvuldig. Bedrijfsomschrijving ABN AMRO is een bank met een groot en stevig Internationaal bankennetwerk.

 • Ze willen de overgang naar een inclusieve, circulaire en duurzame maatschappij versnellen. Dit doet de ABN AMRO door haar producten en diensten zo in te richten dat deze bijdragen aan een betere ;
 • Daarnaast biedt de ABN AMRO veel ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkelingen. Ze beschikken over een goed verzorgt vitaliteitsprogramma, zoals sporten en gezonde voeding.

 • ABN AMRO is ook erg innovatief met onder andere de betaalapp Tikkie en Moneyou. Locatie AMSTERDAM Arbeidsvoorwaarden Dit zit er in voor jou : Één jaarcontract vanuit YACHT, waarbij je direct toegang hebt tot het grootste professionele netwerk van Nederland;
 • Persoonlijke ontwikkelingstrajecten om je tot professional op te leiden binnen de wereld van Compliance; Een salaris van € - € per maand, obv 40 uur, op basis van opleiding en motivatie;
 • Bovenop je salaris krijg je standaard 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen; Na één jaar werken via YACHT, kun je daarna in vaste dienst treden bij ABN AMRO zelf.

 • Het hele jaar zullen er per maand groepjes starten van 10 à 15 professionals. Je kan blijven reageren op deze vacature onlangs de ;
 • Sollicitatieprocedure Voor meer informatie neem je contact op met Pim Broens via telefoonnummer 06-82123087 Werken voor Yacht Yacht is dé organisatie van en voor professionals.

  Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat : jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert.

  Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties?

  We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk.

  Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Yacht. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier