Systeemtherapeut kind, jeugd & gezin
Maandag
Zwolle, Nederland
3 dagen geleden

Over de functie

Ligt jouw kracht in het werken met kinderen, jongeren en gezinnen? Lees dan snel verder..

Voor een opdrachtgever in Flevoland zijn wij op zoek naar een systeemtherapeut die ervaring heeft met het bieden van gezinstherapieën aan kinderen, jongeren en hun gezinnen.

Je vindt het leuk om te werken in een multidisciplinair team, systematisch mee te denken met collega’s en bent proactief.

Jij vindt het belangrijk om het gezin al vroegtijdig bij de behandeling te betrekken zodat er zo goed mogelijk gehandeld kan worden voor het kind of de jongere.

De kinderen, jongeren en gezinnen die je gaat behandelen hebben complexe psychische en psychiatrische problematieken waarbij veelal sprake is van trauma- en hechtingsproblematiek.

Er worden diverse behandelingen aangeboden, waaronder cognitieve gedragstherapie, gezinstherapie, ambulante gezinsbehandeling, EMDR en aanvullende therapieën.

Hierbij kun je denken aan PMT, creatieve therapie, muziektherapie en speltherapie.

Je komt te werken in een organisatie waarbij samenwerken voorop staat, waar je intensieve begeleiding krijgt en werkt met complexe doelgroepen.

Functie eisen

 • Een afgeronde relevante opleiding
 • Meerdere jaren werkervaring als systeemtherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie
 • Ervaring met het werken binnen een multidisciplinair team
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier