Tankwagenchauffeur brandstoffen
Teamflex
Rotterdam
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Als tankwagenchauffeur vervoer je brandstoffen naar klanten in heel Nederland vanaf standplaats Pernis. Het laden, lossen en vervoeren van brandstoffen behoort tot de kerntaken van de chauffeur.

Je gaat werken in 2 ploegendiensten en afhankelijk van ervaring zal je de juiste opleidingen krijgen en worden ingewerkt.

 • Het betreft hier een baan voor de lange termijn met uitzicht op een vast dienstverband. Rijbewijs B / C / E met code 95;
 • 2 jaar trailer ervaring; ADR diploma basis + ;Het is mogelijk om dit via ons te behalen; BBS is een pré, maar ook mogelijk om via ons te behalen;
 • Verklaring omtrent gedrag. Een afwisselende baan met ploegendiensten; Een prettige werksfeer in een professioneel familiebedrijf met modern wagenpark;
 • Uitzicht op vast dienstverband; Salaris conform cao beroepsgoederenvervoer over de weg; Salaris in de E-schaal met 11,25% ploegentoeslag Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek. Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

  uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket.

  Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier