Jr. Project Manager
van nes + plaisier
Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Als Project manager coördineer je innovaties, renovaties en aanpassingen op het bestaande portfolio van aanvraag door de klant tot het operationele management in de productie.

Je bent het aanspreekpunt van de productie voor onze klanten en je hebt intensief contact met de leveranciers. Jouw focus ligt op het bepalen van haalbaarheid, risico analyses, first time right, levering op tijd, volgens de juiste kwaliteitsnormen en binnen het afgesproken budget.

Om tot het gewenste resultaat te komen ben jij de projectleider van een multidisciplinair team en verantwoordelijk voor het managen van de resources en de toewijding van alle disciplines.

Tijdens het project houd je alle stakeholders op de hoogte van de ontwikkelingen en worden alle benoemde risico’s met een duidelijke actie opgevolgd.

Na een succesvolle implementatie rond je af met een overdracht aan de productie, zodat deze als regulier product kan worden .

Kort gezegd, je helpt de klanten in de gehele keten, van hun eerste idee tot en met een mooie fles in de bar.

Je werkplek

Onze opdrachtgever is in Europa een van de meest moderne productielocaties (zeven geavanceerde lijnen) voor de productie van gedistilleerde dranken.

Bij deze opdrachtgever kom je bij een flexibel, klantgericht en full-service organisatie te werken. Zij zijn door deze flexibele inrichting in staat alert in te spelen op de vraag vanuit de markt.

Onze opdrachtgever heeft de kenmerken van een familiebedrijf; de omvang is overzichtelijk, rijke tradities en betrokken medewerkers.

Functie-eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over ruime kennis op het gebied van verpakkingstechnologie, bij voorkeur glas verpakkingen.
 • Je bent stressbestendig, gestructureerd en goed in planmatig werken, en je beschikt over goede dosis doorzettingsvermogen en creativiteit
 • Je bent in staat om anderen te betrekken bij- en in te zetten voor de realisatie van de afdelingsdoelstellingen
 • Je hebt affiniteit met een productie omgeving en grondstoffen
 • Je weet je weg te vinden in de actuele in / externe Wet- en Regelgeving van het vakgebied.
 • Wij bieden

 • Direct een contract bij de opdrachtgever;
 • Naast 24 vrije dagen 13 adv dagen;
 • Een uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Vergoedingen voor reiskosten en collectiviteitskorting op diverse verzekeringen;
 • Marktconform salaris met een uitstekende pensioenregeling;
 • 2% Eindejaarsuitkering.
 • van nes + plaisier

  Vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau in heel Nederland.

  Door onze specialisatie in de food hebben wij hierin een groot netwerk en een breed scala aan vacatures. Door te solliciteren via van nes + plaisier, heb je een voorsprong op de concurrentie.

  Wij sturen namelijk niet alleen jouw CV, maar vertellen ook wie jij bent en waarom jij geschikt bent voor de vacature. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers goed en geven jou dus waardevolle informatie over het bedrijf die een directe sollicitant niet heeft.

  Ook zullen wij altijd kijken of er nog andere vacatures bij jou kunnen passen (ook vacatures die niet online staan). Door één sollicitatie te versturen, solliciteer je dus eigenlijk op veel meer functies.

  Mits je dit uiteraard zelf wilt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier