Medewerker Klantenservice
Careermaker
Rotterdam, NL
18 uur geleden
source : JobBoost.io

Klantenservice Medewerker, Customer Support Employee, Telefoon-truus of werken bij het callcenter’. Noem het vooral hoe jij het zelf graag wilt noemen, want dat is nou typisch jij.

Je bent niet bezig met hoe de functie precies heet, als we het maar over hetzelfde hebben. Jij weet wat een ander bedoelt en snapt wat er nodig is om hem of haar tevreden te stellen en met een glimlach achter te laten.

Natuurlijk vind je dat klantcontact niet alleen via de telefoon hoeft plaats te vinden, in 2018 hebben we immers ook social media, mail, webformulieren of WhatsApp.

Al deze kanalen kunnen door jou bediend worden om de klant net dat ene beetje meer te bieden. Je snapt daarbij dat er een gezonde grens is tussen het feit dat wonen een basisbehoefte is voor mensen en er ook regels zijn waarbinnen jij jouw oplossingen zult moeten zoeken.

Al zul je de grenzen van die regels vast wel eens opzoeken, want ook dat is weer typisch jij

Jij bent 100% Medewerker iets met klanten helpen ’, Dat is opgebouwd uit :

 • 10% Uitvinder : Als er geen pasklare oplossing is ben jij in staat om er een uit te vinden;
 • 23% Ondernemer : Je houdt van verbeteren, niet omdat het moet maar omdat je dat wilt;
 • 26% Acrobaat : Je bent als geen ander in staat om continu te balanceren tussen de kleine lettertjes’ en maatwerk;
 • 18% Sterke schouder : Onze bewoners hebben jou soms even nodig als het ze allemaal even te veel wordt;
 • 19% Accountant : Je bent altijd op zoek naar een gezonde balans tussen geven en nemen;
 • 4% Kunstenaar : Door jouw creativiteit weet je je klant tevreden te stellen, ook als dat in eerste instantie erg uitdagend lijkt.
 • Jij...

 • bent in staat een online assessment waarin we al jouw (o.a. taal- en typ-) vaardigheden testen spot-on’ te maken en ons daarmee te verbluffen;
 • bent 40 uur per week beschikbaar (tijdens kantooruren dan, want in het weekend en ’s nachts zullen we je écht niet storen);
 • hebt geen idee wat die collegiale spin in het web met hands-on mentaliteit’ betekent maar wilt wél gewoon de armen uit de mouwen steken en doen wat er moet gebeuren;
 • kunt prima (en) netjes communiceren (maar als het hoorbaar is dat je een Rotterdammert bent is dat voor ons HE-LE-MAAL geen probleem);
 • weet hoe het is om een dag lang met een hoofdtelefoon op te zitten en snapt hierdoor ook dat de meeste bewoners pas bellen als er écht iets aan de hand is, maar ook dat we veel meer doen dan bellen alleen;
 • hebt minimaal HBO werk- of denkniveau om de uitdagingen van onze bewoners zo snel mogelijk te kunnen doorgronden;
 • bent in het bezit van een flinke portie levenservaring en beseft dat wonen een primaire levensbehoefte is voor mensen.
 • Wat krijg je er voor terug

 • bieden jou een uitdagende baan aan met een mooie bruto uurloon van € 16,82 en reiskostenvergoeding;
 • kunnen bevestigen dat Woonstad Rotterdam jou ten minste anderhalve week van te voren laat weten wanneer en hoe laat je moet werken;
 • zorgen ervoor dat jij tussen de 24 en 32 uur per week aan de slag kunt gaan (hierin geldt wel jouw voorkeur en in overleg is 36 uur ook mogelijk!);
 • zorgen ervoor dat jij op een geweldige afdeling terecht komt met prachtige mensen die staan te popelen om jou de hand te schudden (of een high five, drie zoenen op de wang, een welgemeende knipoog of een welkomstmailtje, want jouw toekomstige collega’s zijn namelijk niet één soort mensen).
 • Waar kom je te werken

  Hoe sterk is jouw zwak voor Rotterdam?

  Woonstad Rotterdam is niet zomaar een wooncorporatie. Bij onze opdrachtgever werken mensen die stuk voor stuk iets’ met Rotterdam hebben.

  De één wordt gefascineerd door de stad, de ander is er misschien wel een beetje verliefd op. Eén ding is duidelijk : Woonstad Rotterdam zet zich met hart en ziel in voor de bewoners en de leefbaarheid in hun wijken en buurten.

  Ze zijn een vitaal bedrijf met vijfhonderd professionals.

  Hun ambitie? Die is fors : de beste zijn! Kortom, ze zijn nogal wat van plan en daar kunnen ze jouw hulp bij gebruiken! Heb jij een zwak voor Rotterdam? Lees dan snel verder!

  Bij Woonstad Rotterdam kent steeds meer bewoners, en ze willen hen bovendien steeds beter helpen. Daarom zijn we voor de klantenservice afdeling op zoek naar :

  Klantenservice Medewerkers met hart voor de klant

  Zin in?

  Herken jij je in het bovenstaande en wil je graag serieus aan de slag als Klantenservice Medewerker? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton!

  Eigenlijk staat alles wat je moet weten over deze functie in de vacature. Maar misschien heb je een hele prangende vraag die niet terug te vinden is.

  In dat geval kun je bellen naar Jason Verhoog middels 010-4445640.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier