EMVI-planschrijver Den Bosch
Dura Vermeer
Den Bosch
1 dag geleden

Dura Vermeer schrijft jaarlijks in op een groot aantal aanbestedingen. Logisch, want we zijn één van de grootste bouwbedrijven van Nederland.

Als EMVI-Planschrijver doe je vanuit Den Bosch met het team je uiterste best voor het winnende plan. En lukt winnen een keer niet?

Niet getreurd, de volgende is minstens zo belangrijk!

Dit wordt jouw baan

Als EMVI-planschrijver werk je de vraag van de klant uit en haal je de juiste informatie op binnen de organisatie. Dit werk je uit in een winnend EMVI-plan, waarin je de technische informatie vertaalt naar een concrete, makkelijk leesbare en onderscheidende aanbieding voor de klant.

Samen met je collega’s stel je de strategie op voor een winnend EMVI-plan. Naast het tekstuele gedeelte zorg jij ook voor de juiste vormgeving, aanvullende illustraties en data.

Ook organiseer je reviews en je herschrijft de plannen als er wijzigingen zijn. En dat alles in een team waarmee je samen successen gaat vieren.

Naast het schrijven van de plannen vergroot je met je social media skills de bekendheid van onze regio. Denk daarbij aan het schrijven en delen van stukken over onze projecten, tussentijdse opleveringen of innovatieve ideeën.

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Je komt te werken bij Dura Vermeer Infra Regionale Projecten in regio Zuid Oost en je werkplek is op ons kantoor in Den Bosch.

Hier werken we voor o.a. de provincies, de gemeentes en het waterschap aan mooie projecten waar woorden als klanttevredenheid, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan.

Dit breng je mee

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding communicatie, commerciële economie of journalistiek
 • 3 tot 5 jaar werkervaring op het gebied van communicatie. Ervaring met EMVI is een pré
 • Ervaring in het commercieel (her)schrijven en vormgeven van vakinhoudelijke teksten. Je weet hoe je goed aan kunt sluiten bij de klantvraag en hoe je dit op een goede tekstuele manier kunt verwerken in een plan
 • Je stelt de juiste vragen en je vraagt door. Dat doe je bij onze klanten, maar ook in onze organisatie, zodat je de informatie juist kunt presenteren
 • Je bent creatief en hebt gevoel en affiniteit met thema's als duurzaamheid, samenwerking, digitalisering en social media
 • Je bent enthousiast en klantgericht. Je werkt gestructureerd, overzichtelijk en je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines;
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier